Újszülött mellett felújítás a szomszédban?
😂😂
12-es ez nagyon jó!! 🤣
11-es, fú tudom akkora egy szemét vagyok, de amióta itt lakok, valaki vagy fúr, vagy éppen olyan hangosan dübörög hogy megvadulok, vagy hallgatja a zenét maxon, hogy kicsit Ludas Matyinak is érzem magam a gyerekkel😃 persze nem célom, hogy bömböljön, meg szeretném tényleg ha jó alvási szokásai lennének, nálunk szinte ez a legfontosabb fókusz, azért ijedtem meg most emiatt, de az hogy sírni fog néha, hát… ez van 3x adjuk vissza Döbröginek..:D (kérlek ne vegyétek komolyan csak vicc az egész)
"De ha nehezen altattad el akkor óhatatlanul beleesel abba a hibába, hogy lábujjhegyen jársz nehogy visszaérbedjen..."
De csak akkor, ha az a téveszméd van, hogy a baba a pocakodban síri csendben van. Honnan gondol valaki ilyeneket??? Míg meg nem születik, addig a pocakodban állandóan zajban él. Dobog a szived állandóan. Emésztesz. Korog a gyomrod. Vonul benned a puki. Nincs csönd odabent. Állandó zaj van. Ehhez van szokva. Aztán megszületik, és elkezdesz lábujjhegyen járni körülötte, és csendben lenni. Miért? Teljesen felesleges ezt csinálni, mert a csecsemő hozzá van szokva a zajhoz. Persze hozzá lehet szoktatni hetek-hónapok alatt a csendhez is, ha félre akarod nevelni...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!