Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyósom rosszul fogja a...

Anyósom rosszul fogja a gyereket. Miért nem fogja fel ?

Figyelt kérdés

Fél éves kora óta folyamatosan szólok neki hogy tartsa a hátát is a gyereknek. De szarik arra amit kérek. Fogja és gyakorlatilag egy kézzel tartja úgy hogy a kezére ülteti. Úgyhogy csak a feneke alatt fogja .

Mit csináljak vele ? Már annyiszor megkértem rá.

2022. szept. 9. 01:25
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
A párom velem veszekedett hogy miért nem adom oda neki.
2022. szept. 9. 13:16
 22/25 anonim ***** válasza:
82%
Nekem nincs gyerekem, nem is lesz, soha nem is akartam, de amikor a kezembe adnak egy csecsemőt, még nekem is alap, hogy tartom a hátát és amíg pici a fejét is, mert nem elég erős, hogy megtartsa magát.
2022. szept. 9. 13:49
 23/25 anonim ***** válasza:
34%
Azért egy 7 hónapos már nagyon szépen tartja magát. Erős a nyaka és a háta is már.
2022. szept. 9. 16:07
 24/25 anonim ***** válasza:
68%
Ha tartja magát ha nem, az anyja kérését tartsa tiszteletben.
2022. szept. 9. 16:30
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
1# Menjetek márr ezzel a dumàval.... aztán honnan tudod H mindent jól csináltak, vagy nem csak a szerencsén múlt ,hogy nem lett rossz vége ennek annak. Ezt utálom a legjobban..
2022. szept. 9. 18:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!