Anyósom rosszul fogja a gyereket. Miért nem fogja fel ?
Figyelt kérdés
Fél éves kora óta folyamatosan szólok neki hogy tartsa a hátát is a gyereknek. De szarik arra amit kérek. Fogja és gyakorlatilag egy kézzel tartja úgy hogy a kezére ülteti. Úgyhogy csak a feneke alatt fogja .
Biztosan azért nem hallgat rád, mert ő is felnevelt már egy gyereket.
2022. szept. 9. 01:42
2/25 A kérdező kommentje:
Ha 8 at nevelt volna fel az sem érdekelne. Tekintve hogy tudom hogy ő anno leejtette a saját gyerekét. Egyszer " kiugrott a kezéből" ahogy ő mondja egyszer pedig polyában altatta a babát maga mellett az ágyba és az ágy szélére tette a kicsit. Amúgyis ha tőlem bárki kér ilyesmit a saját gyerekével kapcsolatban zokszó nélkül teljesítsem. A gyereket is mindig se szó se beszéd kapja ki az ember kezéből. Holott az a minimum hogy megkérdezem hogy megfoghatom e .
2022. szept. 9. 01:46
3/25 A kérdező kommentje:
Arról nem is beszélve hogy semmi anyai ösztön nem szorult belé. Az összes gyereke azt mondja így felnőtt fejjel hogy elhanyagolta őket.
2022. szept. 9. 01:49
4/25 anonim válasza:
Te vagy a gyerek anyja. Az foghatja meg, akinek engeded. A mondat úgy néz ki:
"Megfogod a hátát is, vagy többet NEM ADOM ODA!"
Ennyire egyszerű a történet. Nem hisztizni kell, hanem felnőni és határokat szabni.
2022. szept. 9. 01:55
5/25 A kérdező kommentje:
Igazad van. Nem adom többet oda ha megint rá szólok és cseszik rá. Köszönöm a választ .
2022. szept. 9. 01:56
6/25 anonim válasza:
Szerintem se add oda neki! Bakker, én gyerekmentes vagyok, de még én is tudom, hogy kell fogni egy gyereket! Az kell, hogy elejtse...ne kockáztass!
2022. szept. 9. 01:59
7/25 A kérdező kommentje:
Semmi gondom azzal ha valaki gyerekmentes. :) Ez most egy nagyon jó példa arra hogy nem kell több gyereket szülni ahhoz hogy jobban tudja valamit. Anyósom előszeretettel skandálta hogy ő négy gyereket szült és jobban tudja. Nem hiszem hogy a gyerekek száma igazolás arra hogy mennyire penge vagy.
2022. szept. 9. 02:04
8/25 anonim válasza:
Az enyém is azzal jön, hogy már kettőt felnevelt és jobban tudja. Szerinte a mézes házi tej is jó a babának sőt semmi baja sem lesz ha 6 hetesen megeteti főtt zöldségekkel levesbol. O tudja mert a sajátjai felnőttek. Mit ne mondjak....mondtam is hogy minden gyerekén meg is látszik a nevelése. Betegesen és anyám asszony katoná
2022. szept. 9. 02:37
9/25 anonim válasza:
Most ezért miért kellett lepontozni? Nem az anyós vagyok, csak leírtam, hogy szerintem mi jár a fejében...
2022. szept. 9. 03:50
10/25 anonim válasza:
Gondolom túl közel laktok anyósékhoz, és sokmindent megenged magának, mert ő a "főnök". Tipikusan a majd én megmutatom hogy kell fürdeni, altatni, etetni, stb típus, akit egy nap után elküldtem volna a fenébe, nem vártam volna a gyerek fel éves koráig.
Kizárt hogy egy gyereket valaki csak úgy kikapdosson az anyja kezéből. Ha megkérdezi, és betartja a szabályokat majd eldöntöd hogy megfoghatja-e.
Még nem késő, most fektesd le a szabályokat, és tartasd is be. Ha nem tetszik anyukának, akkor nincs gyerekfogdosás. Állj ki a saját gyerekedért.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!