Tényleg csak én nem vagyok szuper anyuka, szuper gyerekkel? Anyukám, anyósom, meg akinek már nagyobb a gyereke, folyamatosan nyaggat.
náluk ok nélkül nem volt sírás, ők este 6kor letették aludni a babát, reggel 6kor evett, majd még d.e. 10ig aludt tovább.
érdekes a környezetemben azért ez nem így van, akinek most van kisbabája.
nekem akkor is szokott sírni, ha nincs semmi baja.én este 8kor leteszem aludni és jó, ha csak 1x kel fel éjjel, és aztán 7kor.utána 9ig tuti nem akar aludni.
nem akarom elhinni, hogy én csinálom rosszul.
Küldd el a sunyiba az okoskodókat, a te gyereked, a te életed, másnak nincs köze hozzá. Nálunk is volt először sértődés, mert mindenkinek megmondtam, ha tanács kell, majd kérek, amúgy hagyjanak békén. Aztán megértették.
úgy neveld a gyerekedet, ahogy nektek jó, a te életed, a te babád! Amúgy pedig egy picinek nem kell átaludnia az éjszakát, az ő kis gyomruknak kell a szopi, tápszer, vagy amit adsz neki. Az, hogy csak egyszer kel föl, nagyon is nagy dolog!
Mindent jól csinálsz, ne hallgass senkire, csak magadra!
köszi, csak olyan rossz mintha megkérdőjeleznék, hogy jó anya vagyok-e.mikor én mindent a legjobb belátásom szerint teszek.azért jó, mert párom mindig mondja,hogy jó anya vagyok.
csak, egy-egy nagyi látogatás után azért így be lehet fordúlni.
Az idősebbek sokszor csak a szépre-jóra emlékeznek, nálunk is előfordul nyűgösködés és néha kínszenvedés az esti elaltatás. Biztos nem te csinálod rosszul a dolgokat!
5 és fél hós kisfiú anyuja
A nagyik, dédik, már nem emlékeznek arra, hogy bizony ők sem voltak tökéletesek. Sokszor bajlódtak saját gyerekükkel, csak akkoriban még "nagy volt a család" és volt ki dajkálja a gyereket. Anyám is azt mondta, milyen jó kisbabák voltunk, mire nagyi megjegyezte, hogy persze, mert két annyjuk volt, az egyik etette, a másik ringatta. Így könnyű.
Te pedig nagyon jól csinálod a dolgodat, ha csak egyszer ébred éjjelente.
köszi mindenkinek, nagyon kedvesek vagytok.
akkor egyik fülemen be, másikon ki
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!