Soducremet lehet folyamatosan használni?
Nekem egy kórházi ismerősöm mondta, hogy ők felfekvésre használják, mert erősen hámosító hatású.
Lehet, hogy a baba bőre nem lesz piros, én mégis egy normál popsikrémet javaslok inkább (Nivea,Gabi,Babylove stb)állandó használatra.Nálunk a sudocrem kimondottan akkor kell, ha a lányom popsiját kicsípi valami és bepirosodik.Ez ritka eset, mert nagyon jó bőre van, úgyhogy kb heti 1-2 alkalommal használom a sudocrem-et, akkor is inkább éjszakára.
Ha állandóan használod és mégis kipirosodik a baba bőre, akkor már nem találsz olyan hámosító krémet ami kezelné neki.
10 hós kiscsaj anyuja
Mind a két "nagy"lányunknál addig használtuk,míg le nem szoktak a pelenkáról. Most a harmadiknál is ezt használjuk,mert nálunk sokáig elég,és a legjobb szerintem!!
Ami pedig a "tele van hormonokkal"-t illeti,szerintem nem igaz,mert felénk a kórházban is ezt tették ki már évekkel ezelőtt is a babás szobában! Termék mintát is előszeretettel adnak a csomagokban... Manapság már a fogyasztóvédelem bevizsgáltat mindent,és nem engedélyeznék ha tele lenne hormonnal,sőt akkor a TV-ben is benne lenne,hogy káros! - józan paraszti ésszel gondolva.
Használd nyugodtan!
NEM!!
-ha folyamataosan azzal kened és teljesen hozzászokik a bőre akkor mit fogsz rá kenni ha tényleg kipirosodik a kis feneke???
-másrészt meg összenövést okozhat!Lányoknál a kisajak összetapadhat a fiúknál a fütyi letapadhat!
Én gyógyszertárit használok születése óta,ha meg ki van pirosodva akkor Sudot ÉS NEM AZÉRT MERT DRÁGA!
A folyamatosan használni alatt sokan azt értik- lásd az előttem szólók közül is páran, hogy reggeltől estig,estétől reggelig kenik a fenekét a babának... A tartós használat fogalma azonban nem ezt takarja!
Este fürdés után,reggel első pelenka cserénél,illetve ha a baba kakált használható, így tartósan lehet használni!!
Ha kipirosodik,esetleg odáig fajul a dolog,hogy sebes is lesz,akkor még hat! Segítség képen egy kicsit fürdés előtt,vagy utána kicsit szabadon lehet hagyni a baba fenekét! Nagyon vékonyan kell felvinni a bőrre.
Ezt tapasztalatból írom!!!
Üdv:3gyermekes (3. válaszadó)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!