Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyósom rosszul fogja a...

Anyósom rosszul fogja a gyereket. Miért nem fogja fel ?

Figyelt kérdés

Fél éves kora óta folyamatosan szólok neki hogy tartsa a hátát is a gyereknek. De szarik arra amit kérek. Fogja és gyakorlatilag egy kézzel tartja úgy hogy a kezére ülteti. Úgyhogy csak a feneke alatt fogja .

Mit csináljak vele ? Már annyiszor megkértem rá.

2022. szept. 9. 01:25
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
51%

Ezt tényleg nem lehet megbeszélni családon belül normálisan anèlkül, hogy a másikat szidnànk az interneten a háta mögött?

-anyuka, tudom, hogy felnevelt már hatot, de kérem a miénket ne így fogja mert ez nem tesz jót neki

-igen tudom, hogy Bèla annak idején le is esett mègse lett baja, de ő nem Béla és én vagyok az anyukája jobban féltem

-értem, de kérem emiatt ne veszünk össze, tartsa úgy a gyereket ahogy kértem..

És ha nem megy még mindig lehet kérni apukát hogy beszéljen vele vagy végső soron azt mondani hogy értse meg mama akkor nem adom oda.. de ez a háta mögött szidjuk együtt név nélkül pusztán tiszteletlenség. Nem kell szeretni az embernek az anyósát de ha már beházasodok a családba és felnőtt ember vagyok vegyem már emberszámba.

2022. szept. 9. 07:56
 12/25 anonim ***** válasza:
62%
De ha már elmúlt fél éves, akkor lehet, hogy magától ül az a gyerek. Tehát tudja tartani magát. Így ugye nem látom, de lehet, hogy nem akkora dráma, hogy nem fogja a hátát egy ekkora babának...
2022. szept. 9. 08:00
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi idős a baba?
2022. szept. 9. 08:53
 14/25 A kérdező kommentje:

7 hónapos a pici, még nem ül

Köszönöm a válaszokat

Az a baj a férjem mindenbe védi az anyját.

2022. szept. 9. 09:07
 15/25 A kérdező kommentje:
Az lemaradt hogy egy darabig a fejét sem tartotta. Pedig aztán volt hogy tényleg nem adtam oda .
2022. szept. 9. 09:09
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

1) Nem adod oda, ha nem úgy fogja, ahogy kell. Ha látod, hogy jön feléd, úgy fordulsz, hogy ne tudja egykönnyen kivenni a kezedből, azért birkózni csak nem áll le.

2) Elveszed tőle, amint nem úgy fogja.

Mindezeket előre közlöd a férjeddel, hogy kifogd a szelet anyuka vitorlájából, aki hozzá megy majd méltatlankodni. Ha úgy fogja, ahogy kell, akkor foghatja, nincs eltiltva tőle, de a TE gyereked, nem az övé. Te határozod meg, mi történjen vele kapcsolatban. (Persze a férjeddel együtt, de azt azért ő is felfogja, gondolom, hogy neked van igazad, ha egyszer nem volt olyan jó anyuka az édesanyja.)

2022. szept. 9. 10:50
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

" Az összes gyereke azt mondja így felnőtt fejjel hogy elhanyagolta őket."

"Az a baj a férjem mindenbe védi az anyját."

Akkor innentől a férjedet sem értem. (Előző vagyok.)

2022. szept. 9. 10:51
 18/25 A kérdező kommentje:
A férjem volt a kis kedvenc, szóval neki gondolom jó volt.
2022. szept. 9. 12:13
 19/25 anonim ***** válasza:
52%
Azt nem ertem, hogy ehhez kerdest kellett kiirni, nem jutott eszedbe magadtol, hogy akkor nem adod neki oda ? 🤦🏻‍♀️
2022. szept. 9. 12:27
 20/25 A kérdező kommentje:
Dehogynem, volt hogy elvettem tőle és mondtam hogy nem fogom odaadni. Aztán ígért fűt fát, hogy normálisan fogja. Viszont ezt tartja egy darabig aztán megint ugyanaz.
2022. szept. 9. 13:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!