Miben viszitek sétálni a reggeli órákban a pár hetes babátokat?
Figyelt kérdés
tegnap reggel hűvösebb volt kicsit, body+rugiban vittem, olusz dobtam be takarót sapit is szükség esetére, de így is úgy éreztem hogy melege van. mit adjak rá? napozó/rovid body +textilpelus takarónak ha kell?2022. aug. 16. 08:39
1/2 anonim válasza:
Ugyan nem pár hetes, hanem 3 hónapos, de reggel rövidujjú bodyt és vékony pamut nadrágot adok rá. Meg zoknit. De az kerül le leghamarabb. :)
A nadrág meg kb.póló anyagú.
Mondjuk ő eleve nem egy izzadós baba.
2/2 anonim válasza:
Ha magamra kötöm egy body + zokni. Ha babakocsizunk body+hosszú nadrág, zokni. Ez utóbbiakat könnyű levenni ha melegedik az idő. Vagy napozó + zokni, és a lábát betakarom textilpelussal. Hamar felmelegszik a babakocsi ha süti nap, figyelni kell rá, sokszor melegebb van benne mint kint.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!