Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A feleségem kijelentette,...

A feleségem kijelentette, hogy megbánta a gyereket és elege van a gyereknevelésből is. Ilyenkor mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Most lesz 1 éves a kislányunk de a feleségem kijelentette hogy megunta az egészet és magánbölcsibe akarja íratni a gyereket ő meg visszamegy dolgozni. Én egy héten 3-4 napot dolgozok a többi napon otthon vagyok és maximálisan kiveszem a részem az otthoni teendőkből. De erre nem is volt panasz. De ha már én is otthon vagyok ő mindig elmegy otthonról vagy csak a telefonját nyomkodja. Én nem szeretném bőlcsibe adni még de felek hogy kárt tesz a gyerekben vagy csak nem foglalkozik vele. Nagyon sajnálom hogy így áll hozza ez nekem is nagyon kiábrándító és nem tetszik. Többször beszéltem már vele erről de hajthatatlan.
2022. aug. 4. 19:06
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
14%

Fogd a gyereket és hagyd ott a hülye p*csát.Gyerekkel is fogsz találni egy normális nőt magad mellé,de legalább nem teszi tönkre a gyerekkorát egy ilyen felelőtlen kis majom.

NEM a bölcsi a gond önmagában.Az társaság a gyereknek ha nagyobb lesz,és odabent foglalkoznak vele.

de aztán kényszer szerűen haza jön egy anyához,akit jobban foglalkoztat a face meg az insta mint a saját gyereke.

Hát ja,gondolhatott volna rá,hogy a seggét posztolni nem fogja tudni úgy,hogy a háttér tele van gyerek cuccokkal és magával a gyerekkel is :D

2022. aug. 5. 04:09
 22/26 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem ott a te hozzá állásod az ami ezt belőle kiváltja.

Az,hogy te mit akartál,és hogy ő mit akar különbözik,ezt meg kellett volna beszélni.Senki nem fog a te kényed-kedved szerint otthon maradni 2-3 gyerekkel,csak mert te egyedül egy PÁR kapcsolatban kitaláltad,hogy ennek így kell lennie.

van már EGY gyereketek,ne a következők agyalj és ne akard a párod helyett eldönteni,hogy ő otthon marad-e még akár egy gyerekkel is vagy sem.

Segíts be,mert apa vagy.Hagyj neki is szabad időt,mert férj/élettárs vagy.És ne dönts egyedül el semmit,mert egy pár kapcsolatban párban vagytok.

A gyereket te csak megcsinálod.Utána ő szenved a terhességgel,mellette a már meglévő gyerekkel,a szüléssel,majd utána a már megszületett gyerekekkel,nem te.Mert te címszóval gondolom dolgozol.

3-4 naponta vagy otthon,ő 3-4 naponta egy huzamban lenyom 3x-4x egy 24 órás műszakot vele anyaként.

Neked csak 8 maximum 12 órás műszakod van.

Igazán megérdemli,hogy utána kikapcsolódjon,és ha már TE IS akartál gyereket addig foglalkozz vele te is.

vagy menjetek közös programokra,vigyázzatok közösen rá..

2022. aug. 5. 04:14
 23/26 anonim ***** válasza:
8%
Pasija van!Egyértelmű!
2022. aug. 5. 05:36
 24/26 anonim ***** válasza:
28%
Készülj, lehet hamarosan egyedülálló apa leszel. De lehet, hogy jobb is lenne mindenkinek.
2022. aug. 5. 18:18
 25/26 anonim ***** válasza:
63%
Ez van, amikor valaki a társadalmi nyomás miatt vállal gyereket. Szinte rá van kényszerítve még mindig a nőkre. Én mindig is utáltam a kölyköket, ez 34 éves koromra sem változott. Nem is lesz.
2022. aug. 7. 10:35
 26/26 anonim ***** válasza:
43%

Fogd vissza a tokád,azért mert nem szeretnél gyereket vállalni vagy valóban nem kedveled a gyerekeket nem kell őket kölyköknek hívni.Én háziállatot nem akarok,és van amelyiket nem is kedvelem,mégsem illetem őket semmilyen jelzővel.Igen csak húzná a pofáját valaki,ha dögnek,korcsnak vagy bárminek is hívnám az állatát.

Vagy ha nem szeretem az embereket akkor hívjalak én is valaminek? A kis k*csög jelző pont illene..

BTW a témával kapcsolatban:

Pár kapcsolatban mindig 2 félen kellene,hogy múljon a gyerek vállalás,és nem az egyik fél hóbortja miatt kellene ezt bevállalni.Mert egy életre szól.

Ha pedig már bármilyen módon megszületett MIND A KÉT FÉL szülővé válik,ezért egyformán illenne törődést és foglalkozást kellene biztosítani neki,és rég nem kellene a másikra telepedni teljesen.

Én legalábbis sose akarnám,hogy a párom a kelleténél szükségtelenül fáradtabb,kedvtelenebb legyen,vagy valami.Azért vagyunk egy pár,hogy egyformán birkózzunk meg mindennel és egyforma terhek nyomják a vállunkat

Ha a te párod már addig eljutott,hogy a gyerek vállalást is megbánta amiért erőlteted rá a sz*rsagaidat,de segíteni nem segítesz be neki akkor ott igazán el kellene gondolkoznod rajta,hogy

valamit rosszul csinálsz és változtatni kellene,nem meg több elvárást és felelősséget tuszkolni azzal a másikra,hogy én jövök-megyek te meg szülj és foglalkozz a gyerekeimmel.

2022. aug. 11. 15:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!