A feleségem kijelentette, hogy megbánta a gyereket és elege van a gyereknevelésből is. Ilyenkor mit lehet tenni?
Fogd a gyereket és hagyd ott a hülye p*csát.Gyerekkel is fogsz találni egy normális nőt magad mellé,de legalább nem teszi tönkre a gyerekkorát egy ilyen felelőtlen kis majom.
NEM a bölcsi a gond önmagában.Az társaság a gyereknek ha nagyobb lesz,és odabent foglalkoznak vele.
de aztán kényszer szerűen haza jön egy anyához,akit jobban foglalkoztat a face meg az insta mint a saját gyereke.
Hát ja,gondolhatott volna rá,hogy a seggét posztolni nem fogja tudni úgy,hogy a háttér tele van gyerek cuccokkal és magával a gyerekkel is :D
Szerintem ott a te hozzá állásod az ami ezt belőle kiváltja.
Az,hogy te mit akartál,és hogy ő mit akar különbözik,ezt meg kellett volna beszélni.Senki nem fog a te kényed-kedved szerint otthon maradni 2-3 gyerekkel,csak mert te egyedül egy PÁR kapcsolatban kitaláltad,hogy ennek így kell lennie.
van már EGY gyereketek,ne a következők agyalj és ne akard a párod helyett eldönteni,hogy ő otthon marad-e még akár egy gyerekkel is vagy sem.
Segíts be,mert apa vagy.Hagyj neki is szabad időt,mert férj/élettárs vagy.És ne dönts egyedül el semmit,mert egy pár kapcsolatban párban vagytok.
A gyereket te csak megcsinálod.Utána ő szenved a terhességgel,mellette a már meglévő gyerekkel,a szüléssel,majd utána a már megszületett gyerekekkel,nem te.Mert te címszóval gondolom dolgozol.
3-4 naponta vagy otthon,ő 3-4 naponta egy huzamban lenyom 3x-4x egy 24 órás műszakot vele anyaként.
Neked csak 8 maximum 12 órás műszakod van.
Igazán megérdemli,hogy utána kikapcsolódjon,és ha már TE IS akartál gyereket addig foglalkozz vele te is.
vagy menjetek közös programokra,vigyázzatok közösen rá..
Fogd vissza a tokád,azért mert nem szeretnél gyereket vállalni vagy valóban nem kedveled a gyerekeket nem kell őket kölyköknek hívni.Én háziállatot nem akarok,és van amelyiket nem is kedvelem,mégsem illetem őket semmilyen jelzővel.Igen csak húzná a pofáját valaki,ha dögnek,korcsnak vagy bárminek is hívnám az állatát.
Vagy ha nem szeretem az embereket akkor hívjalak én is valaminek? A kis k*csög jelző pont illene..
BTW a témával kapcsolatban:
Pár kapcsolatban mindig 2 félen kellene,hogy múljon a gyerek vállalás,és nem az egyik fél hóbortja miatt kellene ezt bevállalni.Mert egy életre szól.
Ha pedig már bármilyen módon megszületett MIND A KÉT FÉL szülővé válik,ezért egyformán illenne törődést és foglalkozást kellene biztosítani neki,és rég nem kellene a másikra telepedni teljesen.
Én legalábbis sose akarnám,hogy a párom a kelleténél szükségtelenül fáradtabb,kedvtelenebb legyen,vagy valami.Azért vagyunk egy pár,hogy egyformán birkózzunk meg mindennel és egyforma terhek nyomják a vállunkat
Ha a te párod már addig eljutott,hogy a gyerek vállalást is megbánta amiért erőlteted rá a sz*rsagaidat,de segíteni nem segítesz be neki akkor ott igazán el kellene gondolkoznod rajta,hogy
valamit rosszul csinálsz és változtatni kellene,nem meg több elvárást és felelősséget tuszkolni azzal a másikra,hogy én jövök-megyek te meg szülj és foglalkozz a gyerekeimmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!