Mi az amit/amiket másképp csinálnál a gyereknevelésben, ha elölről kezdhetnéd?
Figyelt kérdés
2022. máj. 23. 21:39
1/11 anonim válasza:
Nagyon tudatosan és következetesen végigvitetnék vele olyan tevékenységeket, amiket engedtem félbehagyni.
Házhoz járattam volna a zenetanárt.
3/11 anonim válasza:
1-es magyarán a saját álmaidat valósítanád meg, miközben belekényszeríted a gyereked olyan dologba, amit nem szeret?
Még szerencse, hogy nem lehet elölről kezdeni... szegény gyerek.
4/11 anonim válasza:
Nem féltem volna az első hetekben emelgetni, öltöztetni, nem hímes tojás.
Nem kezdtem volna el a hozzátáplálást 5 hónaposan, és hamarabb elkezdtem volna hason altatni.
5/11 anonim válasza:
Nem adnám oviba 3 évesen. Akkor azt hittem, a gyerek társaság majd jót tesz a szocializációjának, de nem állt rá készen és utálta az ovit az utolsó napig. Maradhatott volna otthon velem és a kistesóval még egy évet.
6/11 anonim válasza:
Nem adnám bölcsibe egy munkalehetőség miatt, ami végül sehova nem vezetett.
7/11 anonim válasza:
Nem méregetném minden félórában, szopi előtt, után, alatt, még a pelust is lemértük, hogy mennyit pisilt...két mérleget is vettem.
8/11 anonim válasza:
Szoptatàsi tanàcsadot hìvnèk, anyòst kitessèkeltem volna.
De konkrètan a nevelèsèben nem vàltoztatnèk eddig (2,5 èves) semmit, pedig biztos rontottam el màr jò pàr dolgot.
9/11 anonim válasza:
Kevesebb optimizmussal, várakozással állnék hozzá, mivel én egy kezelhetetlen, gyenge képességű gyereket kaptam.
10/11 anonim válasza:
Túlaggódás, és mindent tökéletesnek akarás helyett élvezném vele a babakort. Mennék vele ide-oda. (Nagyon sírós volt, és nem mertem vele menni, de mai napig imád bárhová menni, akkor semmi baja, illetve 2.nál rájöttem, hogy pont az kellett volna).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!