Kisbabám 6 hónapos. Normális ebben a korban a fej izzadás?
Leginkább mikor alszik,de van olyan is mikor ébren van,nem mozog különösebben sokat mégis izzad a feje. Nem szaladtam még a dokihoz,mert úgy tudom ez valameddig normális,míg be nem áll a hormonháztartása. De az mikor lesz? Ti babátok is ilyen volt? Lehet ebből probléma? Érdemes emiatt tényleg orvost felkeresni?
Bocsi,hogy hosszú de első gyerek. És nem is szeretnék minden miatt az orvoshoz szaladni.
?? Melege van izzad. Ehhez miert kell orvos ? 🤔
Es mi koze ennek a hormonhaztartashoz ?
Legyen mar egy kis jozan eszed, attol, hogy elso gyerek.
Csak hogy tisztázzuk. Nálunk pl tegnap 25 fok volt a legmelegebb. Lehült pár napra a levegő. Csak a feje izzad,nem a teste. E miatt lettem tanácstalan.
Miért is kellene emiatt jelenteni? Mivel sértettem meg a szabályzatot?
Azzal,hogy felmerült bennem egy kérdés a babámmal kapcsolatban és bátorkodtam kiírni?
Értelmes embernek tartom magam,de az nem jelenti azt,hogy én mindent kellene tudjak.
Nem utolsó sorban inkább nézz hülyének,minthogy nemérdekel módon neveljem a gyermekem,amiből elég nagy problémák lehetnek. Van példa a közelemben erre is!
Szép napot nektek!
A legnagyobb fiunk extra izzadós. Már csecsemőként is az volt. Ha 20°C van, róla már dől a víz. Egyszer meg is jegyezte, hogy neki eszkimónak kellett volna születni, ott biztos jó idő van...
Nem vagyunk egyformák. Van aki 20°C-ban megsül, más meg 30°C-ban is képes vacogni. Emiatt felesleges orvoshoz vinned.
Kerdezo, de legyen mar eszed, konyorgom !!
Nyar van, a baba is egy ember, te nem izzadsz nyaron ?
Attol , hogy szultel ne menjen mar el az eszed. Ha eddig sem tudtad, hogy melegben izzadnak az emberek, akkor nem szoltam.
Köszönöm a válaszokat! Leginkább a normál hangvételűeket!
Nem védekezés képpen,de volt 1 kérdésem amire nyilván nem tudtam 100%an a választ(főleg hogy nagy meleg sincs) így kérdeztem. De úgy látszik itt sem lehet már mert egyből lekezelően viselkednek az emberekkel. Dehát nem vagyunk egyformák. Örülök neki,hogy rajtam kívül az anyukák 80%a szuperanyuka aki mindent tud és mindent tökéletesen csinál. Jó gyereknevelést,bár nektek biztosan ez olyan mintha levegőt vennétek(egyszerű).
Első gyerekes szülőként érthető, hogy aggódsz, de hidd el nincs gond!
Az én Kisfiam is nagyon izzadékony, Neki is a feje nedves első körben...
Ami nem áll be Náluk, az nem a hormon háztartás, hanem a hőháztartásuk... De az csak rövid ideig! 🙂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!