Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Első séta. De hogyan?

Első séta. De hogyan?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az első sétára vinnénk hamarosan (ma vagy holnap) a kisfiúnkat. Megvan fázva kicsit. Jó ötlet ilyenkor? Illetve hová vigyük? A természet (pl erdős terület) talán jobb opció, mint a lakhelyük körül, ahol megannyi autó jár? Tudom, hogy a lakhelyünkön is kismilliószor fogunk majd babakocsizni, de így elsőre, vagy úgymond az elején a tisztább környezet talán megfelelőbb? Nálunk jelenleg 20° van kint, tehát sapka+body+rugi+kis kapucnis dzseki+ ugye a babakocsi zsebes része, ahová betesszük majd, az úgy elegendő?

Köszönöm szépen a segítséget és bármilyen tanácsot, tippet szívesen veszek!

2022. júl. 22. 14:12
 1/10 A kérdező kommentje:
Lemaradt: cipője is van, ha kell persze.
2022. júl. 22. 14:13
 2/10 anonim ***** válasza:
97%
Hát én vittem egy kört a ház körül 3 naposan. Szerintem nem kell ekkora ügyet csinálni belőle és túl öltöztetni sem kell. 20 fokban - ha nem szeles az idő - bőven elég a body+rugi vékony sapka és betennék egy plédet, ha hidegnek találnám mégis.
2022. júl. 22. 14:19
 3/10 anonim ***** válasza:
96%
Hű, meg fogod sütni szegény gyereket. Dzsekit semmiképp se adj rá. Ha 20 fokban ennyit akarsz ráadni, télen mit fogsz? A természet amúgy jobb választás szerintem is, de ne öltöztesd túl, mégjobban megfog fázni, mert beizzad.
2022. júl. 22. 14:19
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg nem kell rá ennyi minden 20 fokban, beizzad.
2022. júl. 22. 14:41
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem elsőre maradjatok a közelben, hátha nem tetszik neki annyira a babakocsi.

Felesleges szerintem is a dzseki, body, rugi, meg egy takaró elég neki. Vagy nagyon maximum egy vékonyabb kardigánt tegyél el még pluszban.

2022. júl. 22. 14:42
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Body+rugi+vékony sapi és legyen nálatok vékony takaró. Elsőre menjetek a környékre, hátha akkor jut eszedbe, hogy kéne még valami. Ha már 3-4 alkalommal sétáltatok 10-15 percet, akkor mennék messzebb.
2022. júl. 22. 14:52
 7/10 anonim ***** válasza:
92%
De hogy van már pár naposan megfázva?
2022. júl. 22. 14:53
 8/10 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! A védőnő mondta a dzsekit egyébként. De csak első sétához. Én is dillemában voltam ezzel kapcsolatban, emiatt is gondoltam, hogy rákérdeztek itt tőletek, anyukáktól.

#7 Jó kérdés. Mióta hazajöttünk a kórházból, én csak a kinti kukáig voltam meg vissza. Pár napja éreztem, hogy kapar a torkom (már elmúlt), jelenleg a hangom torzult el kicsit + fejfájásom van. A védőnő viszont mikor itt volt, folyamatosan tüsszögött, köhögött, de azt mondta, hogy nyugodjak meg, nem korona, tesztelt. Mondjuk koronán kívül kismillió taknyos betegség van, csak már nem akartam okoskodni... Persze más is elhozhatta nálunk, nem fogom automatikusan rá, de feltűnt, hogy tényleg sokat tüsszögött stb, míg nálunk volt.

Én is teszteltem egyébként (koronára), negatív lett. Használunk orrcseppet a picinek, a kórházi doki mondta, hogy lehet, de ennyi, pár napon belül jobb kell, hogy legyen. De szerintem már jobb, mert már nem nagyon hallom a horkolás szerű hangot, mikor alszik.

2022. júl. 22. 15:59
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
A levegő jót tesz neki. De ha először van kinnt én nem vinném messzire.
2022. júl. 22. 16:23
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2022. júl. 22. 17:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!