Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek miért járnak azok...

Szerintetek miért járnak azok ide, akik csak lepontozzák a válaszadókat?

Figyelt kérdés

Azért ide írtam, mert itt tapasztaltam!

Most már csak olvasó vagyok, mert választ már nem merek irni, mert mindig lepontoznak bármit is irnék!!!Nem értem, egyeseknek tényleg ez a legfontosabb?Azért mert 2 vélemény nem egyezik azért nem kellene senkit lepontozni, szerintem nincs 2 egyforma ember, nem?Mit gondoltok erről?

2010. szept. 21. 15:35
 1/6 anonim ***** válasza:
46%
Nem tudom, ki hogy van vele, de én már teljesen figyelmen kívül hagyom ezt a "pontozósdit". Ha egy-egy írásról úgy gondolom, hogy hasznos, akkor örülök, hogy kaptam értelmes választ, nem nézem, hogy előtte hány %-on volt.
2010. szept. 21. 15:42
 2/6 anonim ***** válasza:
46%
Ugyanúgy gondolom, mint az első válaszadó.
2010. szept. 21. 15:47
 3/6 anonim ***** válasza:
46%
Én soha nem néztem a pontozást, nem is értem másokat ez miért érdekli?
2010. szept. 21. 15:58
 4/6 anonim ***** válasza:
58%
Mert ha mondjuk 90%-ot fenntartasz, kapsz valami jutalmat? Nem hiszem...Ha túl kevés a százalékod, kitiltanak az oldalról?...ezt sem hinném. Akkor meg mit édekel , hogy lepontoznak e vagy sem?
2010. szept. 21. 16:03
 5/6 anonim ***** válasza:
60%
Engem inkább az érdekelne,hogy azok az anyukák,akik belekötnek az emberbe,azoknak ilyen a természetük,és mindig,mindenkivel ezt csinálják,vagy csak pillanatnyi rosszkedv az oka,vagy egyszerűen csak buta stb.Vagyis nem értem,hogyan működik ez..
2010. szept. 21. 16:08
 6/6 anonim ***** válasza:
68%

Én már kötözködtem ezen az oldalon, rossz napom volt, válaszoltam, valakinek nem tetszett, lehúzott, bepörögtem, és leosztottam rendesen.

De ez inkább pillanatnyi elmezavar:)

Szerintem sokan vannak itt anyukák, aki kötözködni járnak, hiszen az életben is ismerünk ilyen embereket, pont itt ne lennének?

Ráadásul, h valaki szülő lett, nem ad plusz IQ-t...

2010. szept. 21. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!