Ez miért van? Bárki bármit ír lepontozzák. Mindig. Nem értem. Olyan ez, mintha mindenki sz.r anya lenne.
bocsánat, de én nem érzem magam annak, és tök hasznos volt ez az oldal, de egyre inkább azon gondolkodom, h be sem lépek, mert csak felidegesítem magam...
ha vkinek tudtam segíteni, annak nagyon örülök, és köszi mindenkinek, aki nekem segített, de asszem én itt befejeztem...
szia!
ne foglalkozz velük! akik lepontoznak bizonyára sokkal okosabbak mindenkinél, egyáltalán nem is értem, hogy mire jó ez a pontozgatás.
én sem foglalkozom vele, pedig volt, olyan hogy személyes tapasztalatomat írtam le valakinek aztán lepontoztak:)
persze, negem sem maga a pontozás ténye irritál, hanem az, h ezek szerint én mindent szarul csinálok???
imádom a fiamat, egész nap vele vagyok, soha, senkinek nem adom oda. lepontoznak, mert cumizik, mert 1 szobában alszunk (8 hós), mert én nem passzolom le, mert nem adom bölcsibe és nem tömöm kiflicsücsökkel pl.
én azt sem tudom hogy lehet megnézni ha lepontoznak....
meg nem is érdekel!azért vok itt hogy mindent megtudjak,és sok hasznos dolgot találtam már!az okostojásokkal meg ne foglalkozz!
A fórum azért van, hogy egymásnak SEGÍTSÜNK.
Aki ezt nem így érti, kár idelátogatnia. Az rendben van, hogy sokszor negatív, kioktató válasz érkezik, de ezzel sincs semmi baj, ha segítő szándékkal adják.
Csak jóindulattal lehet élni az életet. Aki nem így érez, az neki gáz!
Szia! Speciel én sem tudom, hogy hol látni, ha lepontoznak ;)
De nem is foglalkozom vele, mert aki nem kíváncsi a véleményemre, az ne olvassa! :)
És nyugi, jó anya vagy, ha mosolygós a babád és kiegyensúlyozott, akkor mondhat bárki bármit! :)
Nekem 15 hós a fiam, volt már, hogy "lepasszoltuk", de imádja a nagyikat, alig várja, hogy ott játszhasson, tehát nem érzem magam ezért bűnösnek! 24 éves vagyok, néha elmegyünk moziba vagy vacsizni a szerelmemmel, ez szerintem mindenkinek kell. Ez az én véleményem, és a fiam nagyon fejlett a korához képest, tehát kárt, azt biztosan nem okozunk neki ezzel.
Csak a saját ösztöneidre hallgass, senki másra! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!