Ez miért van? Bárki bármit ír lepontozzák. Mindig. Nem értem. Olyan ez, mintha mindenki sz.r anya lenne.
bocsánat, de én nem érzem magam annak, és tök hasznos volt ez az oldal, de egyre inkább azon gondolkodom, h be sem lépek, mert csak felidegesítem magam...
ha vkinek tudtam segíteni, annak nagyon örülök, és köszi mindenkinek, aki nekem segített, de asszem én itt befejeztem...
Szia!
én sajnálom, hogy a sok-sok rossz tapasztalat miatt kedvedet szegted....mert így így ennyivel kevesebb hasznos infóhoz jutunk. Sokszor az is jó, amikor valaki feltesz egy bizonyos kérdést, jéé nekem ez még eszembe sem jutott, de jó hogy valaki kérdezi.
De megértelek. Nagyon el lett rontva ez az oldal a pontozósdival. Arról nem beszélve, hogy vannak akik sportot űznek abból, hogy kinek hogy szólhatnak be. Valakik itt élik ki magukat.
MI AZ A PONTOZÓSDI??? :)
És én hol láthatom?
Jaj, csajok. Őszintén: KIT érdekel ismeretlen, név nélküli, kvázi virtuális személyek véleménye? Persze, hogy vannak, akik itt élik ki magukat, frusztrált, lelkileg elhanyagolt emberek, akik semmi elismerést nem kapnak azért, amit csinálnak, pedig a gyereknevelés a világ legfontosabb dolga, és igazából lényegtelen, hogy 4 vagy 5 hónapos korban kezdesz hozzátáplálni, vagy hogy szoptatsz-e vagy nem. A végeredmény szempontjából elhanyagolható. De ti is tudjátok, hogy a kisbabás anyukák világa mennyire be van szűkülve, mennyire rá van fókuszálva erre az egy dologra; ezért van, hogy vérre menő viták alakulnak ki nagyon nevetséges problémák körül.
Én mindig átmazsolázom ezt az oldalt, a sok rizsa között mindig találok olyan információkat, amelyek "hasznosak a számomra". Mondjuk vannak olyan témák, kérdések, amikre soha nem válaszolnék: anyatej-tápszer, anyósproblémák, névválasztás, sírni hagyás és ilyenek. Ez az oldal szerintem konkrét problémákról szól, és nem véleményekről vagy egymás megerősítéséről, vagy egymás leugatásáról.
Na, kicsit bő lére eresztettem a mondandómat, de higgyétek el, nem olyan fontos ez a pontozgatás. Ha sokan lepontoztak egy választ, attól még lehet, hogy pont az lesz a megoldás a TE problémádra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!