Miért pontoztok le vagy fel válaszadókat?
van aki komolyan veszi, van aki nem.
Számomra érthetetlen, amikor valaki a személyes tapasztalatát osztja meg a kérdezővel, és azt pontozzák le. Aki lepontoz, az biztos maga a tökéletesség, aki mindent mindig tud. Na mindegy! amikor regisztráltam erre az oldalra akkor még rosszul esett ha a lepontoztak, ma már csak mosolygok rajta. Van az embernek elég problémája ezen kívül is, ha valakinek meg ez a legnagyobb öröme, hogy név nélkül lepontozgat, hát Istenem! had tegye:)
Azok, akik ennyire lepontozgatnak, szerintem csak nagyon ritkán válaszolnak! Tényleg nagyon sok kérdésnél van, hogy csak azért pontozza le, mert neki nem az a színű babakocsi tetszik, vagy ő nem épp ilyen kocsit használ...
Nem értem én sem, hogy ez miért van, de tényleg bosszantó. És nem az érdekel, hogy hány %-os leszek, hanem hogy ennyire buták egyesek. Sokszor válaszolok kérdésekre úgy, hogy tudom előre, hogy le leszek pontozva. Nem érdekel, de azért a lepontozósok igazán elgondolkodhatnának, hogy mit is jelent a "hasznos" illetve "nem hasznos" válasz!!!!!
Volt egy olyan kérdésem, aminél abszolút mindenki a kérdésemre válaszolt és semmi, de semmi buta beszólás nem volt senkitől, mégis értetlenül le lettek pontozva! Szomorú!
Én azt tapasztaltam eddig, hogy sok embert irritál az őszinte, objektív válaszadás. Ugyanis én eddig mindig arra törekedtem, hogy ne csak saját tapasztalataimmal segítsem a kérdezőt, de közreadjak minden hasznos információt is mellé, ami könnyítheti a megoldást.
Ezután is le fogom írni a véleményem, nem a pont számít, hanem az, hogy segíteni tudtam a kérdezőnek és további gondolatébresztőt adtam az olvasóknak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!