Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért pontoztok le vagy fel...

Miért pontoztok le vagy fel válaszadókat?

Figyelt kérdés
A logikára lennék kiváncsi, gyakran látom itt a gyerekvállalás/nevelés rovatban, hogy teljesen korrektül a kérdésre válaszol valaki, mégis rossz %-ot kap, miért? Mert nem értetek egyet a válasszal? Vagy ennyire komoly verseny ez a pontozás?
2009. júl. 11. 08:29
 1/10 anonim ***** válasza:
79%
Lepontozni én személy szerint a provokatív, a kérdezőt lealázó válaszokat szoktam. A számomra is hasznos, (az én véleményemmel nem feltétlenül egyező) válaszokat pedig felpontozom. A korrekt, pontos válaszokat lepontozókat én sem értem. Nekem egyébként rosszul esik, ha legjobb tudásom szerint válaszolok valamire (pl. a hasrafektetéssel kapcsolatos nem olyan régi kérdésre)és fél órán belül teljesen lepontozzák. Ezentúl csak olvasgatni fogok.
2009. júl. 11. 08:38
 2/10 anonim ***** válasza:
83%

van aki komolyan veszi, van aki nem.

Számomra érthetetlen, amikor valaki a személyes tapasztalatát osztja meg a kérdezővel, és azt pontozzák le. Aki lepontoz, az biztos maga a tökéletesség, aki mindent mindig tud. Na mindegy! amikor regisztráltam erre az oldalra akkor még rosszul esett ha a lepontoztak, ma már csak mosolygok rajta. Van az embernek elég problémája ezen kívül is, ha valakinek meg ez a legnagyobb öröme, hogy név nélkül lepontozgat, hát Istenem! had tegye:)

2009. júl. 11. 08:47
 3/10 anonim ***** válasza:
79%
Szia! Tökéletesen egyetértek az előttem szólókkal. Néha kikerekednek a szemeim, hogy milyen stílusú válaszokat adnak némelyek, és ilyenkor én is lepontozok. Egyébként a korrekt válaszokat mindig felpontozom, és nem az alapján döntök, hogy egyetértek-e a válaszadóval. Az esetek döntő többségében nem is bíbelődök a pontozással.
2009. júl. 11. 09:46
 4/10 A kérdező kommentje:
Azta, és valaki itt járt, és lepontozott benneteket, mert válaszoltatok!!! Ez nagyon kész, ilyenkor én azért rendesen felháborodom!! Hogy lehet valaki ilyen pofátlan??? Nyilván azért irtam a kérdést, hogy megértsem az ilyen sunyifejek lelkivilágát, erre ahelyett, hogy kommunikálna a kis szemét, csak besunnyog és pontoz. Gratulálok neki, legyen öröme benne...
2009. júl. 11. 14:16
 5/10 anonim ***** válasza:
77%
Az érdekes az, hogy mindenki azt állítja magáról, hogy ő korrektül pontoz. Viszont ezek a sorozatos lehúzások egyértelműen egy főállású lepontozó művei, aki szerintem még a kérdést sem olvassa el, csak szeretné megtartani a remek pozícióját a toplistán, és gyorsan mindenkit lepontoz. Amúgy én is azokat szoktam lepontozni, akik nem is a kérdésre válaszolnak, de nem úgy, hogy érted/érzed, hogy kész a párbeszédre, csak hiányzik neki valami info, hanem beböfög valami tök oda nem illő dolgot, és távozik.
2009. júl. 11. 21:05
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy válaszoltatok, sajnálom, hogy a lepontozók továbbra is csak névtelenkednek...
2009. júl. 11. 21:12
 7/10 anonim ***** válasza:
81%

Azok, akik ennyire lepontozgatnak, szerintem csak nagyon ritkán válaszolnak! Tényleg nagyon sok kérdésnél van, hogy csak azért pontozza le, mert neki nem az a színű babakocsi tetszik, vagy ő nem épp ilyen kocsit használ...

Nem értem én sem, hogy ez miért van, de tényleg bosszantó. És nem az érdekel, hogy hány %-os leszek, hanem hogy ennyire buták egyesek. Sokszor válaszolok kérdésekre úgy, hogy tudom előre, hogy le leszek pontozva. Nem érdekel, de azért a lepontozósok igazán elgondolkodhatnának, hogy mit is jelent a "hasznos" illetve "nem hasznos" válasz!!!!!

Volt egy olyan kérdésem, aminél abszolút mindenki a kérdésemre válaszolt és semmi, de semmi buta beszólás nem volt senkitől, mégis értetlenül le lettek pontozva! Szomorú!

2009. júl. 12. 11:51
 8/10 anonim ***** válasza:
81%
Ja amúgy abszolút nem értem ezt a pontozásos rendszert. Mondjuk van egy kérdés. Pl ez. Válaszolnak rá. Jön egy idióta és lepontoz mindenkit. Erre ő pontot kap? Így kerül a lista élére? Vagy hogy is van ez? Ki dönti el, hogy egy válasz valóban hasznos vagy sem? Miért kap pontot azért, mert lepontoz egy amúgy abszolút jó választ? Mondhatom elég sz@rul működik ez a rendszer! Ha nem a kérdésre válaszolok, vagy bunkó vagyok, nyugadtam le lehet pontozni! De egyéb esetekben nem értem!
2009. júl. 12. 11:56
 9/10 A kérdező kommentje:
Hát igen, egyetértek veled! Ma is néztem, hogy a tegnap esti kapósabb kérdéseknél valaki körbement, és ész nélkül lepontozott mindenkit... Pedig csak sima kérdések voltak, hogy ki melyik kórházban szült, ilyenek. De be is raknak trágár hozzászólásokat, csak azt valaki valahogy kimoderálja, én mindig késve látom csak, amikor már kivágták. De a pontozást nem tudják a moderátorok kivágni, gondolom.
2009. júl. 12. 12:20
 10/10 anonim válasza:
100%

Én azt tapasztaltam eddig, hogy sok embert irritál az őszinte, objektív válaszadás. Ugyanis én eddig mindig arra törekedtem, hogy ne csak saját tapasztalataimmal segítsem a kérdezőt, de közreadjak minden hasznos információt is mellé, ami könnyítheti a megoldást.

Ezután is le fogom írni a véleményem, nem a pont számít, hanem az, hogy segíteni tudtam a kérdezőnek és további gondolatébresztőt adtam az olvasóknak. :)

2009. júl. 13. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!