Miért pontozzák le azokat a válaszadókat, akik "pénzes" kérdéseknél nagyobb összeget írnak be?
Na számból veted ki a szót(kérdést) :D :D :D
Volt egy kérdés,babakocsis,meg is írtam,hogy 100 ezren bőven felül volt az ára,erre le lettem fitymálva,hogy minek olyan drága mit csinál az a kocsi talán beleteszi magától a gyereket és tolja vagy mi?....de ugyan ez vonatkozik a cumira,cumisüvegre.
Én meg a Tesco gazdaságos pelenkát vásároló anyucit "nézem le" meg a 100 forintos popsitörlőset.
Ennyi,irígység van sajnos....
Hát, eléggé nem értek egyet veletek.
Nekünk van pénzünk bőven, mégse veszek drágán babakocsit, ami valóban pont annyit tud, mint a feleannyiba kerülő.
És Tesco pelust veszek, mert nagyon jó minőségű, sose folyik, sose ereszt és olcsó. És Tesco popsitörlőt veszek, mert szintén nagyon jó, illatmentes, allergénmentes.
Attól a gyerekednek egy fikarcnyival nem lesz jobb, ha kétszer annyiba kerülő törlővel törlöd ki a fenekét.
Felesleges rongyrázásnak tartom, nag butaság.
Ha meg ezért másokat lenézel, akkor el kellene gondolkoznod egy-két dolgon, csendben, magadba szállva...
15:04 vagyok. Igen, mi is úgy voltunk vele, hogy hülyeséget nem veszünk, mert ezek a babboltok ránktukmálnák az eget is!
Azt is megbeszéltük a férjemmel, hogy szülinapokra, stb. mindig élményt ajándékozunk majd a gyerekünknek, nem pedig drága dolgokat. Igazából ez elvi kérdés és szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!