Az anyagi kérdéseknél miért nem bírják ki egyesek, hogy a kérdésre válaszoljanak?
Komolyan mondom,most már mindegyik ilyen jellegű kérdésnél ezzel találkozom. Főleg azok kapják a beszólást,akik esetleg többet költöttek valamire, újat vettek stb.
Ha az kérdés,hogy mennyiért vettétek a babakocsit, vagy mennyit raktatok félre a gyereknek, akkor ha valaki leírja őszintén,hogy Ő mennyit, akkor miért kell azt véleményezni.
Fordított esetben ritkábban veszem észre,hogy aki mondjuk x százezret költött valamire, beszólna annak,aki nem.
Tényleg nem értem,hogy miért nem lehet csak a kérdésre válaszolni. Nekem pl. semmi kifogásom az ellen,ha valami gyémántkanalat csináltat a gyerekének. Az ő dolga, én meg leírom a kérdezőnek,hogy én hogy csináltam!
Pedig fordítva is sokan csinálják. Pl. ilyen kérdésnél, hogy mennyiért veszel cipőt a gyereknek. Ha valaki leírja, hogy olcsón, akkor biztos jön valaki, aki lehurrogja, hogy "ennyiért én biztos nem vennék, nem lennék olyan felelőtlen, hogy olcsó cipőben járassam", blabla.
Sokan nem bírnak magukkal, valakinek be kell szólniuk, mert nincs jobb dolguk.
Szerintem is irigykedés van mögötte, de amúgy én is inkább a másik véglettel találkozom, itt is máshol is ( a való életben is) hogy aki használtat vesz azt mondjuk nyilvánosan azért nem szólják le de megvan az emberek véleménye róla.Sokan úgy gondolják mindenből TÖKÚJAT kell venni mert ez mutatja a külvilág felé nekik MENNYIRE nagyon fontos a gyerekük hogy nem sajnálják a 100ezres babakocsit meg a 250 ezres komplett babaszobát, az új Nike cipőt (7-8 ezerért) stb.:)) Nem akarok senkit megbántani, én is volt már hogy vettem márkás dolgot.
De sokkal gyakrabban előfordul hogy inkább egy valóban minőségi dolgot veszek használtan mert úgy már jóval olcsóbb de még nincs agyonhasználva.
Szóval visszatérve én itt is gyakrabban találkozom az ellenkezővel..
A tegnapi 12.55ös vagyok, nem akartam megbántani senkit, az utánam következő válaszolótól is bocsi:)
Arra gondoltam amikor valaki hangoztatja és a másik "fejéhez vágja" hogy mennyit költött a gyerekre mert milyen fontos neki, a másik fél meg tudja jól hogy használt dolgokat tud megvenni általában.
Na ezt tartom gáznak...és nekem nem egy nem kettő ismerősöm sőt baráti házaspár is van ilyen!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!