Miért jó az, hogy az összes kérdésnél, ahol az Androidról vagy az Androidos telókról van szó jönnek az epülfánbojok és lepontozzák az ember amúgy normális és használható válaszát!?
Én mertem válaszolni, hogy nem ajánlom, hogy a GSMLinenál vegyen iPhone 4-et... hát lepontoztak :D
Mondjuk különösebben nem érdekel :D
Vannak mások is ám: Nemrég volt egy Nokia fétises "üzletember" aki szerint MINDEN létező telefont ver a Nokia C5-03.
Van egy enyhén szólva k*csög felhasználó aki mindenkit óvodás módon (így hogy hozzáírja: nyenyenyenyenye vagy bibibibibíííííí) leszól ha nem ZTE Blade-je van.
Volt még egy mindenkit lepontozó WP7 fan is egyszer.
És persze: Vannak Apple fanok akik az iPhone 4-et ajánlgatják mindenhol de nem értik meg HOGY MOST JÖN KI AZ ÚJ IPHONE AKKOR MINEK A 4-ET VENNI?
Én nemszoktam lepontozni a normális válaszokat és azokat sem ahol androidos telefonokat ajánlanak.Nemértem , hogy mitől lessz jobb annak aki lepontoz , na mind 1 és bocsi válaszolok egy előttem szólónak.
,,És persze: Vannak Apple fanok akik az iPhone 4-et ajánlgatják mindenhol de nem értik meg HOGY MOST JÖN KI AZ ÚJ IPHONE AKKOR MINEK A 4-ET VENNI?,,
Azért mert attól függetlenül , hogy jön az iphone 5 , még így is egy nagyon fejlett és minden igényt kielégítő telefonról van szó.(most nem mondom azt , hogy az android nem tudja nyújtani azt amit az iphone)
És az iOS 5 ös is fog futni a 4 esen és talán még a 3gs en is.
De azért androidfan ok is akadnak akik lepontozzák a nekik nem tetsző választ és ugyanugy nokia fan ok , winphone fan ok .Ilyen idióták mindenütt vannak , én nem veszem őket figyelembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!