Mit tettél volna a helyemben?
Figyelt kérdés
Kezdő anyuka vagyok, de már nem újszülött a babám.
Ma éjszaka egyedül vagyok itthon vele, és most először fordult elő, hogy éppen zuhanyoztam, amikor elkezdett hangosan sírni. Épp a hajamat mostam a zuhany alatt, de tétovázás nélkül kiszaladtam hozzá.
Jól tettem, vagy belefért volna, hogy befejezzem a hajmosást, tusolást?
Ha ennyi ideig hagyom sírni, az árt neki? Ti mit tesztek ilyen helyzetben?
2022. júl. 12. 22:57
11/16 anonim válasza:
Hivatalosan az újszülött kor az első 4 hét, a csecsemőkor ennek végétól tart 1 éves korig, 1-3 kisded, majd jön a kisgyeremekkor 6 évesig.
Nekem egy zuhany hajmosással 4-5 perc, ha nem az elején kezd sírni, akkor én megmostam volna gyorsan a hajam, de 10 perc az sok lett bolna.
12/16 anonim válasza:
Szerintem jól tetted. Nagyon pici még. Ilyen helyzetben én általában altatás előtt intéztem a zuhanyt és a hajmosást, ő meg jött velem, annyit kibírt az autós hordozóban a földön. Bár, nekem derékig erő hajam van, nem 2 perc.
13/16 anonim válasza:
Egyedülálló anya voltam a kezdetektől, így minden éjjel egyedül voltam. Befejeztem volna a hajmosast. Ha a gyerek biztonságos helyen van, akkor baj nem érheti az alatt a pár perc alatt, amíg elkészülök. Tudom, xar anya voltam, mert én bizony hagytam sírni, amíg befejeztem a dolgaimat, különben igencsak problémás lett volna az életünk. Nem, semmi baja, a kapcsolatunk is jó és azóta már felnőtt
14/16 anonim válasza:
Én sokszor voltam egyedül a párom kaotikus beosztása miatt, és én betettem egy pihenőszékbe a fürdőbe míg zuhanyoztam, vagy kakiltam. Sose sírt, mert látott.
15/16 anonim válasza:
Én amíg olyan kicsi volt, pihenőszékbe kötöttem és azt beraktam a fürdőben a földre. Közben folyamatosan magyaráztam neki. És így is folyton csekkolgattam, hogy elvan e még. :D
16/16 anonim válasza:
Én nem mentem volna, a kiságyban baj nem érheti. De az is teljesen rendben van, hogy te mentél, ha így érezted magad nyugodtnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!