Te mit tettél volna a helyemben?
Nem csináltál semmit rosszul, van ilyen, ez egyébként is egy nehéz korszak a gyerekeknél. Mondjuk az anyukáját szerintem hiba volt kiküldeni, az a gyerek félt és még az anyját is kiküldték, persze, hogy begörcsölt.
1. válaszoló. Jót mosolyogtam a hozzászólásodon. Elhiszem, hogy egy 7 hónapossal elbírtál, az semmi, egy kétéves sokkal nehezebb eset, majd rájössz te is.
Köszönöm a válaszokat, nagyon aranyosak vagytok. :) A szülő kiküldés szerintem se helyes, már csak azért se, mert emlékszem, nekem is kiküldték anno anyukám, 10 éves korom környékén, és még inkább rákezdtem...
Az a baj, hogy egy ilyen picinél, azért oka van ennek a vizsgálatnak. (nem súlyos, de szándékosan nem írom le, miért vizsgáltuk, titoktartás van) A lényeg, hogy azt szeretném, ha az ilyen piciket is hatékonyan tudnák gyógyítani, ahhoz meg elengedhetetlen ez a vizsgálat. Így most kvázi megnehezítettem (jó, tudom, nem csak az én felelősségem) a család, meg a doki életét is. Ezért szeretném a jövőben jobban kezelni az ilyen gyerkőcöket.
én gyerekemet 2 év 3 hónapos korában kellett audiológiára vinni.
gyerek audiológián közölték vele, hogy 2 éves kor előtt és 3 éves kor után minden további nélkül, de egy 2 éves dackorszakos gyereknek, aki nem tud a fenekén megülni mozdulatlanul arra a 2 percre és ész érvékkel sem motiválható, nem csinálják meg.
dúltam fúltam, kerestem másik kórházat ahol fogadtak, majd havonta mentünk, mert nem lehetett neki megcsinálni.
fél évvel később, közel 3 éves éves korában sikerült a vizsgálat :D
a rutinos orvos tudta, én nem, de belátom, igaza lett! te is lásd be, ne emészd magad, ez egy ilyen hülye korszak a piciknek, nehezen értik meg még a miérteket és ha megijednek, tehetetlen mindenki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!