Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit tettél, hogy a gyereked...

Mit tettél, hogy a gyereked nem édesszájú? :. )

Figyelt kérdés
Komolyra fordítva: te/ ti sem vagytok azok, vagy csak ő lett ilyen? A sósakat szereti?
2012. júl. 9. 20:47
 1/7 anonim ***** válasza:
82%
Én a savanyút imádom, de nála ez nem jött be. Ő bizony nagyon édesszájú. Bár az apuka is, így volt honnét örökölni. Egyébként a szüleimet anno nem rendítette meg a dolog. Örültek neki, hogy kevesebbet kell költeni drága csokira, helyette vették a savanykás almát, kiwit, a savanyúbb epret... Nem volt gond. :)
2012. júl. 9. 20:53
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Kisfiam sem igazán édes szájú. Szereti a túró rudit, tejszeletet ilyesmiket. DE pl. szívesebben megeszi pl. a paradicsom levest ha savanykásabb, vagy ha olyan főzelék van. Én nagyon édesszájú vagyok. Bár hogy ő ilyen, én is változtattam:-)
2012. júl. 9. 20:59
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én kifejezetten édesszájú vagyok, és hízékony ezért önmegtartóztatáshoz folyamodom. Apuka megvan édesség nélkül is. A fiam két éves, egy éves koráig nem kínáltam édességgel, mert féltettem a fogait. Aztán egyszer-egyszer kapott édességet. A csoki nem kell neki max. túró rudi és tejszelet, puding de az sem mindig. Inkább gyümölcsöket szereti, és a kukit, ropit, sajtos tallért. A savanyút is imádja főleg almában, na az speciel nekem is nagy kedvencem. Szerintem azért ilyen, mert minket se lát túl gyakran más édességet enni, mint néha egy-egy túró rudit.
2012. júl. 9. 21:00
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én édesszájú vagyok, a gyereknek is adok édeset, de nem túlságosan szereti, ilyen fajta szerencsére.
2012. júl. 9. 21:19
 5/7 anonim ***** válasza:
67%

Semmit nem tettem, ilyen és kész. Nem kapott soha édes innivalt,cukros izéket kiskorában, de már elmúlt 3, nem tilos a csoki, mégis ott áll stócban a hűtőben (azokat is úgy kaptuk látogatóktól). Mindössze annyit tettem, hogy kezdetben nem rontottam el, azóta minden meg magától.

A sósat szereti, pl ropi, kölesgolyó. A péksütiket is szereti, de nem kap mindennap persze. Imádja a husit, főleg a csirke bőrét :) Kedvence a spenót meg a krumplipüré, de a halat is szívesen eszi. A zöldségekkel kissé hadilábon áll, ezért a szószos kajákba mindig darálok egy kis ezt-azt, így lemegy a répa, a zeller, miegymás (spagettiszószban pl). Viszont az oviban állítólag mindent megeszik, vele bezzegelnek a nagyoknak a dadusok :) Mikor már az üres kanalat nyalogatja, megszánják és adnak neki repetát :)

A fogai gyönyörűek, többször látta már fogorvos. A súlya teljesen közepes, mindig is az volt, mióta megszületett. Izmos, mozgékony, és ha nekem annyi akaratom lenne, vagy csak a fele, mint neki, nem itt tartanék!! :)

2012. júl. 9. 22:34
 6/7 anonim ***** válasza:
Én semmit. Egyszerűen nem szereti. Én sem vagyok oda a krémes sütikért, de azért néha megkívánom, a lányom viszont rá sem néz. A kedvenc sütije az a kakaós kevert, csak porcukorral a tetején, ha már lekvárral kenem, azt nem eszi meg. Meg a darás-mézest még megeszi, és ezzel ki is fújt nála a süti téma. Csokiért sincs oda, viszont a sósat szereti, akár kelt tésztáról, akár rágcsálnivalóról van szó. Így nálunk kelt tészta van gyakrabban, pogácsa, stanglik ilyesmik, mert ezekből ő is szívesen eszik. Édességet nem kapott másfél éves koráig, de már elötte sem volt oda az édes ízért, szerintem ez egyéni dolog. A kisebbik lányomnak viszont mindegy :D Ha édes, ha sós, ha savanyú, ő megeszik akármit :D Most 14 hónapos.
2012. júl. 10. 09:19
 7/7 anonim ***** válasza:

Én nagyon édesszájú vagyok, a férjem nem igazán.

Első gyerekem csokit enne csokival, a második gyerekem inkább a sósat-sajtosat vagy a gyümölcsöset választja. De az első gyerekem amúgy is ritka válogatós fajta gyerek, míg a második mindent felzabál, amit lát :) :)

2012. júl. 10. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!