Mit tettél, hogy a gyereked nem édesszájú? :. )
Semmit nem tettem, ilyen és kész. Nem kapott soha édes innivalt,cukros izéket kiskorában, de már elmúlt 3, nem tilos a csoki, mégis ott áll stócban a hűtőben (azokat is úgy kaptuk látogatóktól). Mindössze annyit tettem, hogy kezdetben nem rontottam el, azóta minden meg magától.
A sósat szereti, pl ropi, kölesgolyó. A péksütiket is szereti, de nem kap mindennap persze. Imádja a husit, főleg a csirke bőrét :) Kedvence a spenót meg a krumplipüré, de a halat is szívesen eszi. A zöldségekkel kissé hadilábon áll, ezért a szószos kajákba mindig darálok egy kis ezt-azt, így lemegy a répa, a zeller, miegymás (spagettiszószban pl). Viszont az oviban állítólag mindent megeszik, vele bezzegelnek a nagyoknak a dadusok :) Mikor már az üres kanalat nyalogatja, megszánják és adnak neki repetát :)
A fogai gyönyörűek, többször látta már fogorvos. A súlya teljesen közepes, mindig is az volt, mióta megszületett. Izmos, mozgékony, és ha nekem annyi akaratom lenne, vagy csak a fele, mint neki, nem itt tartanék!! :)
Én nagyon édesszájú vagyok, a férjem nem igazán.
Első gyerekem csokit enne csokival, a második gyerekem inkább a sósat-sajtosat vagy a gyümölcsöset választja. De az első gyerekem amúgy is ritka válogatós fajta gyerek, míg a második mindent felzabál, amit lát :) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!