Nagy bűn ha ebben a forróságban hagyom hogy azt egyen a gyerek amit akar? Te és a gyereked mit esztek ebben a melegben?
Ebben a melegben nekem sem igazán megy le az étel a torkomon,olyan is van hogy szabályosan hányingerem lesz. Ezért nem is erőltetem a kislányomat hogy egyen(2éves 3hónapos).
Ma még a kakaóját sem itta meg,amit minden ébredés után szokott. Vizet iszik,de enni nem akar. Görögdinnyét evett.
Most jégkrémet eszünk,együtt.
vizet iszik ezt azt normál kaját nem lehet belétuszkolni
21 hós
ha rendes kaját eszik legalább napjában egyszer, keveset, akkor igen. Pl. kifli, gyümölcs.
De édességet csak rendes kaja után ehet, helyette nem.
Erőltetni én sem szoktam, soha, max. nem eszik.
Detto,2 napja viz,jégkrém,dinnye,gyümölcsleves hidegen,joghurtok
ki mit kiván meg
most épp a szoba közepén levő medencében jégkrémezik (én mellette méterre)
2 éves
Én sem erőltetem,ezért is kérdezem. Ma még nem evett "rendes" kaját,de délután tuti hogy fog.
Nem mindennapos ez nála,csak gondolom most a melegtől van. Nekem sem esik jól,ezért őt is "békét" hagyom.:)))
Nem igen változik az ennivalónk soha és nem is mondta azt soha sem, hogy nem akarna enni. 1 éves korától bölcsibe járt, így hozzászokott a rendszeres kajáláshoz.
Ma reggel vajas-mézes kenyeret ettünk, ebédre gyömölcsleves volt, uzsira ma pudingot főztem neki és vacsorára is levest evet (2 naponta főzök, annyit hogy legyen a 2 ebédre és 2 vacsira is). Egész nap teát iszik, vizet nem szereti (én sem), kakaótól megy a hasa.
22F
Nálunk tegnapelőtt ebédre levest evett, majd joghurtot. Tegnap spenótot és gyümölcsöt. Napközben is csak a gyümölcs és a folyadék megy le. Én is abszolút hagyom, nem is igen tudnék mást csinálni.
Ma reggel, míg nem volt ilyen forróság, megette a két szelet bundáskenyerét. De ő 3 éves elmúlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!