Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ha játékot adok idegen gyerekn...

Ha játékot adok idegen gyereknek az azt jelenti hogy neki is adtam? Nem kértem vissza, mert nem akartam ezen fennakadni (mert csak pár forint), de nagyon meglepődtem az anyukán! Te mit tettél mondtál volna?

Figyelt kérdés

A játszótéren történt az eset. Kislányommal levittük az aszfaltkrétáját,egy teli vödörrel,és nem is volt még egy sem eltörve. Pár napja vettük.

Volt ott egy anyuka két gyerekkel,és a nagymama. A gyerekek nézték a lányomat mit csinál,de nem mertek odamenni hozzá. Erre én megfogtam 1-1 krétát és odaadtam nekik hogy ők is rajzoljanak. Le is ültek a lányomhoz. Fél óra múlva elindultak haza. De a krétát az anyukának esze ágában sem volt visszaadni! A nagymama mondta neki hogy biztos csak kölcsön adtam,de az anya hajtotta hogy nem mert én azt a gyerekeknek adtam. Én csak néztem! Aztán a nagyi kérdezte a gyerekeket hogy meg köszönték e,én meg válaszoltam persze megköszönték!

2012. ápr. 3. 18:43
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Aztán a nagyi kérdezte a gyerekeket hogy meg köszönték e,én meg válaszoltam persze megköszönték!

hat....

2012. ápr. 3. 18:46
 2/17 anonim ***** válasza:
71%
Hát ne haragudj, de Te voltál a bárgyú. Miért nem mondtad azt, hogy csak kölcsön adtad, nem örökbe. Ilyen helyzetben ne udvariaskodj. Az anyuka meg egy paraszt. A nagymamának több esze volt.
2012. ápr. 3. 18:48
 3/17 A kérdező kommentje:
Igen én voltam a "bárgyú",csak nagyon meglepett a helyzet,meg nem akartam "smucikoskodni" 2kréta miatt!
2012. ápr. 3. 18:50
 4/17 anonim ***** válasza:
85%
teljesen igazad van, en sem kertem volna vissza... de az biztos, hogy ha en lettem volna az anyuka, mondtam volna a gyerekemnek, hogy adja vissza, es koszonje meg.
2012. ápr. 3. 19:03
 5/17 anonim ***** válasza:
88%

Hát igy, hogy mondtad hogy megköszönték, ezzel "nekik adtad"

Legközelebb úgy add oda, hogy kölcsön adod, amíg itt vannak, vagy amíg játszanak.

2012. ápr. 3. 19:04
 6/17 anonim ***** válasza:
92%
Ha az én gyerekem elkér vmit a játszón (akár homokozó cucc, akár csak egy tejfölös pohár) mindig vissza adatom.
2012. ápr. 3. 19:06
 7/17 A kérdező kommentje:

Úgy adtam oda,de ki feltételezte hogy az anyuka "másként gondolja"! Az egész helyzet annyira meglepett,hogy "kínomban" mondtam hogy megköszönték.

Tudom annyira piti dolog,csak elgondolkoztam ha értékesebb valamit adok oda akkor mi van?! Persze azt már vissza kértem volna!

2012. ápr. 3. 19:08
 8/17 anonim ***** válasza:
89%
Én biztos visszakértem volna pofátlan módon, mert a gyerekemé!! Őneki vajon hogy esne? És lesz@rtam volna, hogy mit szólnak hozzá.
2012. ápr. 3. 19:10
 9/17 anonim ***** válasza:
Máskor ne mondj olyat,hogy persze megköszönték,mert ezzel tényleg nekik adtad és a gyerekeket biztatod arra,hogy minden örökbe van,amit kölcsön kapnak.
2012. ápr. 3. 19:29
 10/17 anonim ***** válasza:
Máskor amikor odaadod akkor fogalmazz úgy a kisgyereknek, hogy amíg itt vagytok anyával a játszótéren nyugodtan rajzolhatsz te is a krétával a kislányommal, kisfiammal. Ebből azért jobban kiderül, hogy csak addig adod oda neki amíg ott vannak. Vagy valami ilyesmit találj ki. Kedves is legyen a kicsivel, de félreérthetetlen a kicsinek is de főleg az anyának.
2012. ápr. 3. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!