Mi lehet a baj ha bemegyünk egy idegen helyre s fiam orditva rogyik össze s lefekszik a földre ha meglát 1 idegen embert vagy sokat?
Figyelt kérdés
s egyböl fordulna ki az ajton amin bejött már a boltba sem akar bemenni hisztizik s ellenáll ha pedig felveszem a karomba akkor kapálodzik le akar menni a kezemböl ha viszont leteszem akkor meg automatikussan lefekszik a földre.Befolyásolhatja az hogy tanyán lakunk s nem lát embereket s nem járunk el szinte sehová? hogyan hová vigyem ahol láthatna embereket s nem félne töllük ,barátaim nincsenek ahová vigyen családhoz harag miattt nem viszem...Hogy lenne jó? Kérek tanácsot 2és fél éves a fiam2012. márc. 13. 15:38
1/2 anonim válasza:
A fiam 2 éves, és sehova nem tudunk menni vele. Mert menne ki egyből, hisztizik, sír. Azért le nem fekszik, szerencsére. Én is kétségbe vagyok esve emiatt, mert az első gyerekem nem csinálta.
Lehet, hogy azért, mert nem szokta meg, hogy megyünk ide-oda. A lányommal elég sokat mászkáltunk, de 2 gyerekkel, autó nélkül már korlátozottabbak a lehetőségeink.
Szerintem nem kell ráhagyni, én legalábbis nem akarok emiatt itthon ülni. Lehet, hogy nem jó tanács, de vigyél neki nasit, az enyém attól mindig lenyugszik.
Állítólag a dackorszak velejárója, majd kinövik.
2/2 A kérdező kommentje:
ááá a nasi olyankor nem segit meg sem nem hall sem nem lát a hisztitöl olyankor...
2012. márc. 13. 16:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!