Mit tettél volna a helyemben?
Kezdő anyuka vagyok, de már nem újszülött a babám.
Ma éjszaka egyedül vagyok itthon vele, és most először fordult elő, hogy éppen zuhanyoztam, amikor elkezdett hangosan sírni. Épp a hajamat mostam a zuhany alatt, de tétovázás nélkül kiszaladtam hozzá.
Jól tettem, vagy belefért volna, hogy befejezzem a hajmosást, tusolást?
Ha ennyi ideig hagyom sírni, az árt neki? Ti mit tesztek ilyen helyzetben?
Mennyi idős és mennyi ideig hagytad volna sírni? Meg alapból hol volt?
Szerintem jól tetted hogy érte mentél, de azért vannak különbségek 3 hetes 3 hónapos meg 3 éves baba között
Belefért volna a hajmosás :)
De ha neked ez így nyugtatóbb volt, akkor sincs semmi gond. :)
10 hetes
A kiságyában volt, már lefektettem, utána mentem zuhanyozni.
5-10 perc között végeztem volna.
10 hetes baba még újszülött!!
Na de a lényeg, hogy ha biztonságos helyen van, akkor is rögtön menni kell egy ilyen pici babához. Nem a sírni hagyással van a gond, hanem azzal, hogy még a biztonságosnak hitt helyen is bármi történhet. Pl a rácsvédő madzagja kioldódik és már rá is húzta a fejére, vagy a kiságy szélén felejtett textilpelenka is okozott már bajt. Sosem tudni miért sír. Menni kell azonnal és meggyőződni, hogy minden rendben.
10 hetes,persze hogy jól tetted.
Elalszik és lehet folytatni mindent,de sose tudhatod hogy miért sír fel,főleg ilyen pici.Mindig inkább meg kell nézni,minthogy nagyobb baj legyen
Én is rohantam volna, hisz valami baja van, azért sír. Vagy ha nincs , te akkor sem tudod a fürdőből, csak ha odamész. Egy percet sem vártam volna,nem hogy 5-10 percet.
Nekem nem.lenne szívem hallgatni a fürdőből ,hogy sír.
Hmm... Én azt hittem 5-6 hósról van szó, nem 10 hetesről.
Ekkortájt még én is tuti rohantam volna :)
-2es-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!