Hogy tetszik az Antónia név?
Figyelt kérdés
Nekem/ nekünk nagyon tetszik, (leszámítva a becézéseit:D) azoktól a hideg ráz, mi ezért a nevét nem is becéznénk. Ti adnátok olyan nevet ami nagyon tetszik, de a becenevei egyáltalán nem?2022. jún. 29. 15:43
11/13 anonim válasza:
Szerintem szèp, de nem becèznèm.
12/13 anonim válasza:
Szeretem ezt a nevet, adnám is. Elegáns, kicsit arisztokratikus, de nem túlzás, amit sokadjára se lehet érteni.
Netti becenevet tudnék elképzelni (a franciás Antoinette verzió miatt). Vagy Ani, Ancsi, Ancsa.
Toncsit azért nem, mert egy Ágoston keresztnevű fiút ismerek Toncsi becenévvel.
13/13 segitseg válasza:
Engem így hívnak, de nekem túl feminin és olyan kicsit luxusos hatást kelt (bennem legalábbis), ami teljesen ellenkezik a stílusommal, úgyhogy Toncsinak hívatom magam xD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!