Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ki mióta élvezi úgy igazán az...

Ki mióta élvezi úgy igazán az anyaságot?

Figyelt kérdés

Azért tettem fel ezt a kérdést mert jelenleg 8 hónapos a gyermekem, és hogy őszinte legyek egyáltalán nem érzem azt a habos rózsaszín boldogságot. Inkább ilyen kevert érzések vannak bennem, nagyon szeretném hogy minden jó legyen neki próbálok úgy foglalkozni vele hogy a lehető legjobb legyen neki, de sokszor emiatt olyan erőltetetten játszom vele úgymond.

Nagyon sokat aggodom érte, eszik-e eleget, mozgasfejlodes stb. Aztán ott van a kimerültseg is bennem vastagon, hogy őszinte legyek ezen a baba időszakon jelenleg úgy érzem szívesen túl lennék végre. Ne kovezzetek meg légyszives, nagyon szeretem őt de őszintén várom hogy végre el tudja mondani mibaja, vagy egyáltalán tudjak kb kommunikálni vele.

2022. jún. 26. 21:50
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
9 éves korától. :(
2022. jún. 27. 14:11
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 13 hónapos a lányom, de megmondom őszintén, és a véranyák szemében ez nem lesz népszerű és le leszek pontozva, de én nem élvezem. Persze szeretem meg az életemet adnám érte, de erre a felelősségre, teherre nem lehet előre felkészülni, hogy mindig van ott valaki, vagy ha más nem, a gondolataimban, aki nem én/mi vagyunk.

Persze nem adnám vissza, mert akartam, de lehetne könnyebb is és időnként szünet benne!

2022. jún. 27. 16:02
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

De jó, hogy nem vagyok ezzel egyedül, nekem se volt felhőtlen az első év..

Nem rég lett 2 éves a kisfiam és ez az egy évestől két évesig álom időszak volt. Most kíváncsian várom a folytatást. 😀

2022. jún. 27. 17:56
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Én 5 hónapos babámmal kicsit sem élvezem.

Cuki már néha a kis maszat de egyáltalán nem érzem még a meghalnékértedeszerelmesvagyok érzést.

Élvezni meg... sok élvezni való nincs benne.

Rohadt fáradt vagyok minden percben, már leszakad a hátam, lábam derekam...

De már nem akarom örökbe adni napi 4x... ez azért javulás.

A gyermekvállalás komoly életkrízis, sokaknál depresszióba fullad.

Nekem egy baba elég is, képtelen lennék ugyanezt végigcsinálni egy totyogó mellett.

Úgyhogy ha akár 1 éves koráig se tudod élvezni, még az is normális (a babás cikkekben ezt írják)

2022. jún. 27. 18:55
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 1 éves korában volt a legrosszabb, mikor elkezdett járni meg kiderült hogy megint terhes vagyok. Nagyon mélyen voltam. Óránként keltünk el nem tudtam képzelni hogy valaha jobb lesz, és akkor még előről kezdjük az egészet mégegyszer. Mostmár szerencsére átalussza az éjszakát amikor épp nem beteg vagy fogzik szóval mostmár azért jobb 20 hónapos. Szóval kitartást
2022. jún. 27. 23:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!