Ki mióta élvezi úgy igazán az anyaságot?
Azért tettem fel ezt a kérdést mert jelenleg 8 hónapos a gyermekem, és hogy őszinte legyek egyáltalán nem érzem azt a habos rózsaszín boldogságot. Inkább ilyen kevert érzések vannak bennem, nagyon szeretném hogy minden jó legyen neki próbálok úgy foglalkozni vele hogy a lehető legjobb legyen neki, de sokszor emiatt olyan erőltetetten játszom vele úgymond.
Nagyon sokat aggodom érte, eszik-e eleget, mozgasfejlodes stb. Aztán ott van a kimerültseg is bennem vastagon, hogy őszinte legyek ezen a baba időszakon jelenleg úgy érzem szívesen túl lennék végre. Ne kovezzetek meg légyszives, nagyon szeretem őt de őszintén várom hogy végre el tudja mondani mibaja, vagy egyáltalán tudjak kb kommunikálni vele.
A fiammal kb 3 hónaposan kezdtem el élvezni, de kb 2 éves kora után beütött a dackorszak, azóta a legtöbbször naaaagyon nem élvezem (most 3 éves)
A lányommal az első pillanattól rózsaszín köd volt és vele élvezem nagyon (9 hónapos) de gondolom, vele is szívás lesz a dackorszak.
Remélem, ha lecseng, jobb lesz a helyzet
Jól van négyes, jól megmondtad, most már nyugodtan aludhatsz.
Kérdező, az én fiam egy éves, nálam egy nap alatt is rengeteg féle érzelem előjön. Amikor valamit sikerül jól megoldani, akkor büszke vagyok magunkra és akkor élvezem. Aztán a röpke idill megtörik, elkezd sírni a kb semmin és akkor nem. Aztán kezdődik minden elölről 😅
#5 a hiszti is az anyasággal jár.
Sok értelmiségi azért nem élvezi az anyasàgot,mert abban a hitben vagytok,hogy majd csak alszik a gyerek,aztán ti meg nyomkodjátok egész nap a telot.Na meg sok a becsúszott gyerek,persze,hogy az nem élvezi!Gratulálok!
1 évesen kb. Mikor már nem kellett cipelnem mindenhova, egyedül sétált.2 éves koráig maga volt a kánaán. Aztán beütött a dackorszak. Most 3 éves és még mindig csak egyre rosszabb.
Mellette itt a 9 hónapos huga. Na most sokszor a poklokat élem át a kettővel együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!