Ki mióta élvezi úgy igazán az anyaságot?
Azért tettem fel ezt a kérdést mert jelenleg 8 hónapos a gyermekem, és hogy őszinte legyek egyáltalán nem érzem azt a habos rózsaszín boldogságot. Inkább ilyen kevert érzések vannak bennem, nagyon szeretném hogy minden jó legyen neki próbálok úgy foglalkozni vele hogy a lehető legjobb legyen neki, de sokszor emiatt olyan erőltetetten játszom vele úgymond.
Nagyon sokat aggodom érte, eszik-e eleget, mozgasfejlodes stb. Aztán ott van a kimerültseg is bennem vastagon, hogy őszinte legyek ezen a baba időszakon jelenleg úgy érzem szívesen túl lennék végre. Ne kovezzetek meg légyszives, nagyon szeretem őt de őszintén várom hogy végre el tudja mondani mibaja, vagy egyáltalán tudjak kb kommunikálni vele.
A 3-as választ én is írhattam volna.
3 éves a lányom és szinte minden nap mondom neki, hogy sose nőjön fel, mindig maradjon 3 éves. 😅 Néha van 1-1 hiszti, de most a legjobb. Bújik, mondja hogy szeret, mindent megért, lehet vele alkudozni, szóval fantasztikus.
Az eleje nálunk nagyon nehéz volt. hasfájós volt, nagyon sokáig cipelni kellett, és sosem volt csak úgy el magában. Ez mára megváltozott. Nekem ez a legjobb korszak. Imádom.
1,5 éves koruktól
Nekem az első 4 hónap is csoda volt.. de utána pokol
13as. Igen szoktunk amennyit csak lehet vannak anyuka barátok. Az mindig feltölt kicsit. Igazából az a nehéz hogy még nem tud kúszni csak körbe de minden is nagyon kell neki ezért egesznap visit.
Emiatt is szörnyű aggódás van bennem a védőnő javaslatára kertünk időpontot fejlődés neurológiara, dehát mire oda bekerülunk addig eszem a kefet, pedig mindent megteszek, földön vágyunk sokat, próbálom motiválni de sehogy se sikerül neki, ezért én meg már állandóan feszült vagyok és felek nagyon hogy valami baja van. :(
Ha nem eroltetten csinálnád, akkor elvezned..
Sose foglalkoztam vele mit mikor csinál, nyilván ha gond lett volna észre veszem. Mosolygós volt, lattam hogy boldog, nekem ennyi elég volt
Minek ragorcsolni, akkor hol marad, hogy kielvezed a korszakokat? Gyorsan vége van.
2,5 eves, egy ataludt éjszakánk se volt még, mai napig imád cicizni, hasfajos volt, hordozóban aludt rajtam sokáig.
6 honaposan már allt, 9 honaposan lepegetett, gyönyörűen evett, nevetett mindig, hangoskodott, bujt hozzam. Min kellett volna parázni? Sose volt olyan, hogy nem élvezem, hiszen semminek nincs csak kellemes oldala de attól maga az egész fantasztikus.
A házasságomban is van veszekedés stb, attól még élvezem 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!