Babát vinnél kórházba látogatni?
Figyelt kérdés
9 hónapos a fiam azt akarják hogy vigyem be a kórházba apósomat látogatni. De én féltem, hogy elkap valamit. Én se szívesen megyek kórházba a beteg emberek közé. Lehet be se engednek pici babát.2022. jún. 21. 08:17
21/30 anonim válasza:
20, ez már nem a nyolcvanas évek, amikor kiszedtéka sorból a gyerekeket látogatási idő előtt
Kb azt sem veszik észre, ki megy be.
22/30 anonim válasza:
21!
Nálunk pl biztonsági őrök (elötte katonák is) allnak a bejaratba, majd felírják melyik emberhez ki megy. 1 emberhez 1 nap max 1 hozzátartozó mehet, az is 14év felett.
Nyilván nem a 80as években élünk, de a covid miatt vannak a mai napig ilyen idióta szabályok.
Azért mert nalatok pl nincs, az nem azt jelenti, hogs máshol sincs
23/30 anonim válasza:
22!
Haldoklohoz beengedik a gyereket is.
24/30 anonim válasza:
23!
Csak itt nem írta senki, hogy haldoklik is. Egy szimpla latogatasról volt szó. És arról, ha valóban haldoklik, akkor vinné be az ember a gyereket. Ezzel én is egyet értek.
25/30 A kérdező kommentje:
Nem haldoklik, talán nem is fertőző. De akkor sem szeretném bevinni. Nem is fogom, mert én se megyek és nélkülem nem viszik sehova. 😁 Csak nekem eszembe se jutna ilyen. Nemrég még akkora rettegés volt, meg maszk meg kézfertőtlenítés, gyorsan el lett felejtve.
2022. jún. 22. 07:15
26/30 anonim válasza:
Apukádhoz, anyukádhoz bevinnéd?
27/30 anonim válasza:
Azért ennyire nyilvánvalóan nem kellene apost utalni. Az meg van, hogy a férjed apja és q gyereked nagyapja?
28/30 A kérdező kommentje:
Utolsó! Mindennek oka van, senki nem úgy kezdi hogy na majd ha lesz egy apósom/anyósom akkor utálni fogom, csak úgy a semmiért. De lassan 15 éve minden mozdulatomba beleköt. Soha semmi nem volt jó úgy ahogy én csináltam. Amúgy se utálom, csak nem akarom látni.
2022. jún. 23. 08:34
29/30 anonim válasza:
szóval a saját szüleidhez bevinnéd, vírus, kórház akármi ellenére is… mi a kérdés akkor? 😂😂
30/30 anonim válasza:
Na igen, teljesen felesleges volt ennek tudatában kiirni a kérdést....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!