Babát vinnél kórházba látogatni?
Figyelt kérdés
9 hónapos a fiam azt akarják hogy vigyem be a kórházba apósomat látogatni. De én féltem, hogy elkap valamit. Én se szívesen megyek kórházba a beteg emberek közé. Lehet be se engednek pici babát.2022. jún. 21. 08:17
2/30 anonim válasza:
Semmiképpen!
Ott mindenféle kósza bacik lehetnek, melyekre neki még nincs immunitása.
Fénykép, film. Ennyi.
3/30 anonim válasza:
attól függ, mi miatt van bent a papa. ha nagyon beteg, nem biztos hogy hazamegy már, bevinném. ha "semmi komoly", akkor legfeljebb videochaten felhívnám, megmutatnám neki a picit
4/30 anonim válasza:
Nagyon sok osztályra 14 év alatti gyermekeket be sem engednek. Milyen osztályról van szó, milyen állapotban van após? Nem tud kimenni a kórház udvarára?
5/30 anonim válasza:
Tudomásom szerint kiskorúak egyáltalán nem látogathatnak.
6/30 anonim válasza:
Nem szokták beengedni látogatóba a gyerekeket. (Szoptatott csecsemő mellől kerültem kórházba több hétre és volt esélye, hogy meghalok, de nem látogathatott meg vele családtag pont fertőzésveszély miatt. (Oda és vissza értve, pedig akkor nem volt még covid se.) De hívd fel a kórházat, ha náluk sem engedik, akkor hivatkozhatsz erre, és akkor nincs min megsértődniük.
7/30 anonim válasza:
Fú nem ide tartozik de lehet valaki elolvassa majd és nem teszi a gyerekét majd ilyen szituba, engem apám egyszer bevitt a demens mostohapapámhoz az elfekvőbe, kb 14 lehettem, na baszki ki volt kötözve, rimánkodott, hogy engedjük el, azt se tudta kik vagyunk, valami kacsákat akart megetetni, és amikor elmentünk hosszasan hallottuk a folyosón ahogy sírva kiabál utánunk. Tiszta Twist Oliver volt, mai napig egy trauma. Szerintem gyereket nem kell bevinni kórházba, akármekkora, mert lehet a papa normális, de mi van ha a mellette fekvő elmebajos?
9/30 anonim válasza:
14 év alatt nem engedik be. A gyerekek mindenféle betegséget hurcibálnak tünetek nélkül, ezért nem.
10/30 anonim válasza:
6 év alatt nem engedik be, de van ahol nagy ívben tesznek arra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!