Bevinnétek 7 hónapos babát kórházba látogatni?
Nekem apukám került kórházba, amikor 2 hónapos volt a lányom. Nem tudtam kire bízni a kicsit, így hát bementem vele a kórházba. Nem feltétlen néztek rám jó szemmel a nővérkék, de hát mit csinálhattam volna: inkább ne látogassam meg apukámat? (Aki amúgy sajnos 2 hét múlva meghalt.) :(
Ha nincs járványidőszak (márpedig most nincs), akkor nagy gond nem lehet, hogy babával együtt mész. Főleg, ha fontos számodra a barátod.
Neurológián dolgoztam a kisfiam születése előtt.
Eszembe sem jutna bevinni.
Egy ilyen osztályon sok idős, agyvérzett, lebénult, pelenkás ember fekszik. A legjobb ellátás mellett is vannak gondok a higiéniával. Itt ott egy kis büdös pelenka vagy gennyező seb talán nem zavarna, gondolom, hogy nem mászna végig a folyosón a baba..
DE! Szinte mindig van egy ilyen osztályon valami nosocomiális fertőzés, pl. MRSA. Felnőttre is veszélyes, súlyos szövődmények lehetnek, nem egy kisbabára..
Ha mindenképp szeretnéd bevinni, és megoldható, menjetek le inkább a büfébe vagy az udvarra, és legyen nálad kézfertőtlenítő.
De komolyan, a saját érdeketekben, ne vidd be. Én mint neuro-s főnővér, meg is kérnélek, hogy fáradj ki a babával az osztályról. Nem neki való..
Teljesen egyetértek a neurológiás főnővérrel.
Kórházban dolgozom, kismamákat fogadunk UH-ra. Azóta háromszor annyit vagyok beteg. Soha nem hoznék be ide kisgyereket. Próbáld megoldani család, szomszéd nagylány, szomszéd anyuka, esetleg nagyobb gyereked ha van bölcsis/iskolás anyuka, játszótéri ismerős vagy bármi más módon.
Egyetlen kedves barátért sem vállalnám be. Nagyon közeli hozzátartozó esetén meg inkább bébiszittert keresnék akkor is ha néhány napig csak a legolcsóbb kajákat ehetném, mert annyira hiányozna az az összeg a kasszából.
Nekem edesanyam volt nem reg korhazba,es igen en bementem AZ egy eves gyerekemmel,mivel nem tudtam kire bizni.
Igaz nem volt fertozo beteg es csak par percre,de en bementem vele..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!