Ma jöttünk haza a kórházból de a család már jönne látogatni. Nem tolakodás? Mikor illik menni ilyenkor?
Nem értem miért nem tisztáztátok le előtte...mint ahogy azt sem miért itt kérdezgeted, hol a férjed? Miért nem vele beszéled meg?!
Nekem mikor hazajöttünk a kórházból, nem a gyakori
kérdéseken járt az eszem... már bocs!
Ha nem akarod hogy menjenek, hát mond meg nekik, hogy fáradtak vagytok, pihennél, jöjjenek pár nap múlva!
Ha ezen valaki megsértődik, az szüljön magának bazári majmot! Én ezt mondtam anno!
Szerintem akkor illik menni amikor te készen állsz rájuk. Ők nem tudhatják,hogy éppen milyen állapotban vagy,hogy érzed magad!
Én megmondtam,hogy az állapotomtól és a babámtól függ.
Én csúcsformában voltam szülés után. Hozzám már másnap a kórházba jöttek sorra a látogatók az utolsó napig.
Mikor hazajöttünk anyósom,apósom már itthon várt minket. Anyósom kitakarította az egész lakást,apósom a páromnak segített a tetőben:)
Nem maradtak sokáig csak köszöntöttek. Nem zavartak. Addig én kipakoltam míg ők csodálták a kislányomat:)
De nyilván ha nem ilyen állapotban lettem volna akkor mondtam volna,hogy "Na mindenki uzsgyi haza!!:)
Nálunk is jöttek volna! Nem engedtem és kész! A kórházban is mindig jött valaki mind a 3 nap.
Van most elég bajod...mondd azt hogy 2hét múlva visszatértek rá! :)
ez nem semmi
nálunk alap íratlan szabály, hogy majd az újdonsült édeseanya fog jelezni időpontot, a másik hogy 1-2 hléten belül nem is igen, míg az újszülött immunrendszere kifejlődik a háztartási flórára legalább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!