Jó néhány 22-24 éves lánynak van már babája, idősebb férje és irigylésre méltó élete. Akörüli 35-40 férfiaknak ennyi pénzt "megér" egy fiatal bombanő feleség? Tényleg ilyen gyakori ez vagy csak nekem tűník fel?
hát én egy ilyet sem ismerek..
- "egyedülálló, anyukával élő, önmagát kereső" férfi kb az ismerőseim 30%-a....
- a másik 30%-a szingli, 30 éves, "fogalmamsincs mire vár pedig megengedhetné a gyereket magának, férje van lakásuk stb" nő.
- kb 20% aki ugyan párkapcsolatban van, de abszolút nem állnak úgy hogy gyerekük legyen, anyagilag
- és a maradék 20%, ahol kb egy idős, 30 év körüli pár vállal 1-2 gyereket..
ez az én ismerettségi köröm...olyanról nem is tudok amit írsz....persze van olyan ismerősöm akinek fiatal nője van, de ott abszolút nincs tervben gyerek, a kapcsolat komolytalansága miatt, vagy egyszerűen annyira fiatal a lány hogy még tanuló
4-es válaszoló vagyok, szerintem én normálisan válaszoltam. Sajnálom, hogy ilyen rossz tapasztalatotok van. Most komolyan egy fiatal nő vagy intelligens és rusnya vagy szép és buta? Tényleg úgy gondoljátok, hogy ennyire a külsőségekről szól minden? Hogy a másik kérdésre is válaszoljak, amikor megismerkedtem a férjemmel volt egy vállalkozása, amit akkor indított így együtt folytattuk és nagyon sokat dolgozom benne én is. Tény, hogy a lehetőség adott volt, de ez önmagában nem elég ha hagyjuk elveszni.
Nem értem miért kell minden kérdésre ilyen negatívan válaszolni.
Szép estét Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!