Jó néhány 22-24 éves lánynak van már babája, idősebb férje és irigylésre méltó élete. Akörüli 35-40 férfiaknak ennyi pénzt "megér" egy fiatal bombanő feleség? Tényleg ilyen gyakori ez vagy csak nekem tűník fel?
Én 25 éves vagyok, párom 36.
Nem gazdag, nem volt lakása, autója azért mentem hozzá, mert beleszerettem. Fiatalos, de sokkal komolyabb és érettem mint a velem egykorú fiúk.
Most már van egy saját lakásunk. Szüleim születésemtől fogva raktak nekem és nővéremnek félre majd egy lakás alapjához, ebből volt önerőnk, a hitelt természetesen mi fizetjük közösen. Van egy 10 hónapos kisfiunk, aki egy csoda és az apja is nagyszerű apuka.
Én 2 éves felsőfokú szakképzést végeztem egy bp-i fősulin, utána rögtön dolgozni mentem, így amikor 24 évesen szülni mentem a jelenlegi munkahelyemen már volt egy több mint 2 éves munkaviszonyom, így elég magas tgyást és gyeden kapok, de mellékállásom is volt, az álommunkám (rádióztam, azzal most egy darabig szünetelek). Mindenért magam dolgoztam meg, saját magam küzdöttem fel magamat a karrieremben oda ahol most tartok (nagyon visszavárnak), kivéve a lakás önerőt, de így hogy fiam született megértem, és természetesnek tartom hogy én is gyűjtsek majd a fiamnak egy saját lakásra, ha nem is a teljes árra, de egy önerőre pl.
A párom is megdolgozik a fizetéséért, mióta együtt élünk már előléptették és jobban keres, de így sem mondom, hogy ő az a "gazdag pasi" kategória. Jól élünk, boldogok vagyunk és együtt küzdöttük el magunkat arra a színvonalra ahol most vagyunk. Büszke vagyok a családomra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!