Hogyan tegyem szebbé, nyugodtabbá az életünket, ami most egyenlőre egy kupac romhalmaz?
Nekem 4 éves volt a nagy, és 15 hónapos a középső amikor megszületett a kicsi. Hát az első pár hét kemény volt, nagyon fáradt voltam, de aztán belerázódtunk. Segítségem nem volt, a férjem is sokat dolgozott. Most már elmúlt 3 éves a kicsi. Gyerekekkel foglalkozom, tehát nem okoz gondot ha "sok" a gyerek, de azért szülés után az első időszak kemény. Nem tudom, kire tudnád rábízni őket, a pici még elég kicsi, és ha anyatejes akkor eléggé hozzád van kötve.
A házimunkába vond be őket játékosan. Nekem imádják ha nyomhatják a mosógép gombot, vagy a mosogatóét stb. Próbálkozik a porszívóval.. persze nem sok sikerrel de egy időre lefoglalja amíg mondjuk teregetek. Főzni több napra főzök, vagy ha úgy van rendelek. A lakás sokszor szalad, dehát ez van, azért próbálom szinten tartani. Hova valósi vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!