Babát vinnél kórházba látogatni?
Nálunk meg már a 6 évet se tartják be. Régen 12 év volt a határ. Emlékszem, hogy az ablakon keresztül "látogathattam" a nagymamámat, nagyon rossz volt, hogy csak a bátyám mehetett be.
Ettől függetlenül mérlegelném, hogy bevigyem-e.
Nálunk most pl be sem lehet vinni. 1 fő látogató tartózkodhat benn az is 14év feletti.
Ha nem lenne ez a szabály, akkor csak ésbkizárolag abban az esetben ha a papa az utolsó perceit várná.
Ha a nagypapa haldoklik, akkor igen. Ha ez lenne az kívánsága, hogy láthassa az unokáját én mindenképp bevinném.
De ha csak egy epekő műtétje volt és pár nap múlva hazaengedik, akkor nem vinném be.
Mi anno bevittük az egy évest. Imádta a nagyapját, fogalma nem volt róla, hogy ez az alvás most más. Amíg én megborotváltam, addig az apjával elücsörgött egy széken a kórteremben és beszéltek a papához.
Másnap reggel meghalt (a lányunk első születésnapján). Én nem bántam meg, ma is bevinném. Azóta fáj, hogy pl a sógornőm rá sem nézett az utolsó napjaiban :( Pedig mennyire örült volna neki após, meg a többi unokának is...
Ha haldoklik a nagypapa, bevinném mindenképp. Ez esetben amúgy be is engedik, mindegy mi a korhatar.
Ha nem haldoklik a nagyapa, akkor majd otthon meglatogatom a gyerekkel, amikor kikerul a kórházból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!