Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babát vinnél kórházba látogatni?

Babát vinnél kórházba látogatni?

Figyelt kérdés
9 hónapos a fiam azt akarják hogy vigyem be a kórházba apósomat látogatni. De én féltem, hogy elkap valamit. Én se szívesen megyek kórházba a beteg emberek közé. Lehet be se engednek pici babát.
2022. jún. 21. 08:17
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
91%
Nálunk helyi viszonylatban 14 éves kor alatt nem engednek be senkit.
2022. jún. 21. 08:53
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk meg már a 6 évet se tartják be. Régen 12 év volt a határ. Emlékszem, hogy az ablakon keresztül "látogathattam" a nagymamámat, nagyon rossz volt, hogy csak a bátyám mehetett be.

Ettől függetlenül mérlegelném, hogy bevigyem-e.

2022. jún. 21. 09:13
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk most pl be sem lehet vinni. 1 fő látogató tartózkodhat benn az is 14év feletti.

Ha nem lenne ez a szabály, akkor csak ésbkizárolag abban az esetben ha a papa az utolsó perceit várná.

2022. jún. 21. 09:19
 14/30 anonim ***** válasza:
81%
Nincs olyan indok, ami miatt kockáztatnám, hogy elkapjon valamit a baba, még ha csak lábtörés miatt lenne kórházban a nagypapa, akkor sem. Még egy haldokló miatt sem éri meg növelni az esélyét, hogy egy komoly betegséggel küzdjön a kicsi szervezet. Ki akarja ennyire, hogy bevidd a babát?
2022. jún. 21. 09:28
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
3 hónapos volt a fiam papám már január óta korházban volt tudtuk,hogy már nem fog haza jönni. Októberben volt a szülinapja meg beszéltük a tesóimmal közösen az nap reggel bemegyünk hozzá. Vittünk neki sütit abba szúrtuk neki a gyertyát a papát toloszékben kihoztuk az osztályról az előtérbe. Ott látta először a dédunokáját meg sajnos utoljára is . Rá 2 napra meghalt 😪
2022. jún. 21. 09:40
 16/30 anonim ***** válasza:
6%
Ha járóképes, vidd az ablakhoz a kicsit. Semmiképpen ne vidd be a kórházba.
2022. jún. 21. 09:47
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

Ha a nagypapa haldoklik, akkor igen. Ha ez lenne az kívánsága, hogy láthassa az unokáját én mindenképp bevinném.

De ha csak egy epekő műtétje volt és pár nap múlva hazaengedik, akkor nem vinném be.

2022. jún. 21. 09:49
 18/30 anonim ***** válasza:
87%

Mi anno bevittük az egy évest. Imádta a nagyapját, fogalma nem volt róla, hogy ez az alvás most más. Amíg én megborotváltam, addig az apjával elücsörgött egy széken a kórteremben és beszéltek a papához.

Másnap reggel meghalt (a lányunk első születésnapján). Én nem bántam meg, ma is bevinném. Azóta fáj, hogy pl a sógornőm rá sem nézett az utolsó napjaiban :( Pedig mennyire örült volna neki após, meg a többi unokának is...

2022. jún. 21. 10:47
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

Ha haldoklik a nagypapa, bevinném mindenképp. Ez esetben amúgy be is engedik, mindegy mi a korhatar.

Ha nem haldoklik a nagyapa, akkor majd otthon meglatogatom a gyerekkel, amikor kikerul a kórházból.

2022. jún. 21. 11:11
 20/30 anonim ***** válasza:
65%
Be sem engedik.
2022. jún. 21. 11:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!