Barátnőmhöz megyek kórházba látogatni. Mit vigyek neki? Hasznos dolgot szeretnék. Ötletek? Ma született meg a pici babája.
hívd fel, és kérdezd meg, minek örülne:
esetleg kis süti, finom minőségi gyümölcslé (szűrt, hogy ne bántsa a baba pocakját), egy babanapló...
én pl meg voltam veszve a grillcsirkéért, minden látogatótól azt kértem :D
szia,
ha ez még nem a BABALÁTOGATÁS, valami könnyű ételt(leves, rizses hús,kevés fűszerrel), joghurt, kefir
sok innivalót, legjobb a szénsavmentes ásványvíz, vagy főzöl két üveg szoptatós teát(hogy a tejtermelés minél előbb beinduljon - Laktoherb), gyümölcslé - most csak almalé, narancslé
kerüld el a szőlőt, barackot, szilvát - görcsölhet tőle a baba szopi után
kérdezd meg tőle, hogy szívesen fogad-e majd, mert én például senkit sem akartam látni a szülés másnapján a férjemen és anyukámon kívül. Alig tudtam mozogni, minden részem fájt, igaz 20 órát vajúdtam előtte.
Szerintem a babának még ne vigyél semmit, azt majd otthonra, s akkor legalább majd foghatod babázhatsz is a csöpséggel, mert ott nem tudja hol tárolni, s haza menetkor azt is cipelhetik.
Vigyél sütit és valami rostos ivólét, barack szőlő alma, valami tejszínes süti,vagy vigyél délben neki ebédet valamelyik kajáldából, mert a kórházi koszt nem valami jó!
Vagy vigyél neki joghurtot s jóreggelt kekszet, mert a reggeli vacsora is pocsék, lehet a családja viszi az ebédet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!