Ha azt mondja egy férfi, hogy még várni akar a babával, az mit jelent?
Szó szerint tudom, hogy mit jelent. De ez vajon egy elterelő hadművelet, vagy pár év múlva tényleg akarni fogja?
24 vagyok, ő 25 éves, szerinte fiatalok vagyunk, ami igaz, de nyár végén lesz az esküvőnk, van egy kis lakásunk és munkáink.
3 éve együtt vagyunk, 2 éve együtt élünk.
Bennem tombolnak az anyai ösztönök. Tudom nagyon jól, hogy mivel jár egy gyerek, óvodapedagógus vagyok. Nem a rózsaszín köd kapott el.
Ő meg még élni akar. Ki tudja meddig. Azt mondja még pár évig. Aztán megnyugtat, hogy lesz baba, csak nem most. De félek, hogy nem lesz. 30 felé félek, hogy nem fogok tudni teherbe esni, mert pcos-m van. Diétázok, mozgok. De nem tökéletes. Ahogy öregszem meg egyre nehezebb lesz. Félek, hogy évekig próbálkozni kell majd. Na mind1, eltértem a témától.
3 év kapcsolat, együttélés után, lassan házasságban szerintetek normális, hogy azt mondja, még nem akar?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!