8 hónapos babával koncertre?
3 hét múlva lesz egy kisebb koncert,ezt nem úgy kell elképzelni,hogy a hangfalak előtt fogunk állni,hanem úgy számoltuk,körülbelül 900 méterre lennénk a színpadtól.
Biztos lesznek más anyukák is,de ilyet még nem csináltunk,szinte egész délután oda lennénk.
Másik pedig hogy este 10-kor kezdődik (kisebb városba)
Esetleg tudnátok pár tanáccsal szolgálni?
Mire figyeljek,illetve mit vigyek? Gondoltam váltás ruhát,és hasonlók.
Másik pedig az,hogy rengeteg ismerősöm ott lesz,tehát majdnem az egész város ismer,és ezen eszem magam,hogy mit fognak szólni. 🤦 Vagy gondolni
Nem megyünk a nagy tömegben,de lesznek velünk más szülők is,nekik 2 év felettiek a gyerekeik.
Ti mit gondolnátok?
Hát valahogy egyik országban sem élnék szívesen, ahol magyar kisebbség van...
Szlovákia, Románia, Ukrajna, Szerbia, Horvátország...
Talán Szlovéniában élnék...
Amúgy mindkét nagyszülő is velünk lesz,ők szoktak néha vigyázni a kicsire.
Nem sértődtem meg,csupán az ítélet,a célozgatás már az elején.
Igazából mindegy,megyünk 😉
Majd alszik a baba kocsiba, igazából nem tömegbe leszünk. Jó lesz,jót fog tenni mindenkinek,és ettől baja sem lesz,ugyan már 😏
Nagyobb 5 éves, egyszer hagytuk itthon baba korába,amikor elmentünk férjemmel vacsorázni,de mindig azon gondolkodtunk hogy mi a helyzet otthon,aztán már őt is vittük magunkkal,nekünk így a jó.
Igen,igaz hogy kisebbség van,főleg ezen a részen,de már itt a házunk,meg én nem szégyellem hogy MAGYAR vagyok,de sokan igen,nem mernek megszólalni magyarul.
Nekem ezzel nincs problémám,jó ismeretségeink vannak 😉
Fú kérdező, mi is örülünk hogy nem vagy magyarországi 😃
Unszimpatikus vagy nagyon (ahogy látom, nem csak nekem).
Csinálj amit akarsz, csak akkor nem értem minek ez a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!