Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 8 hónapos babával koncertre?

8 hónapos babával koncertre?

Figyelt kérdés

3 hét múlva lesz egy kisebb koncert,ezt nem úgy kell elképzelni,hogy a hangfalak előtt fogunk állni,hanem úgy számoltuk,körülbelül 900 méterre lennénk a színpadtól.

Biztos lesznek más anyukák is,de ilyet még nem csináltunk,szinte egész délután oda lennénk.

Másik pedig hogy este 10-kor kezdődik (kisebb városba)

Esetleg tudnátok pár tanáccsal szolgálni?

Mire figyeljek,illetve mit vigyek? Gondoltam váltás ruhát,és hasonlók.

Másik pedig az,hogy rengeteg ismerősöm ott lesz,tehát majdnem az egész város ismer,és ezen eszem magam,hogy mit fognak szólni. 🤦 Vagy gondolni

Nem megyünk a nagy tömegben,de lesznek velünk más szülők is,nekik 2 év felettiek a gyerekeik.

Ti mit gondolnátok?

2022. jún. 16. 00:07
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
73%
4 hónapos a fiam, biztos, hogy nem vinném ki. Most kezd kialakulni a rutin, este 6 után már nem vinném ki semmilyen olyan helyre, programra, amiről ne érnénk haza az esti 8 órás fürdetésre, mert aztán 9-kor evés és alvás. A kicsik idegrendszerének fontos a rutin, ne magadból indulj ki, hogy csak úgy ide oda pattogsz, amikor kedved tartja. Jó darabig el kell felejteni a spontenaitást, ha a gyerekkel vagy. Rá kell bízni ilyenkor valakire, aki tartja a ritmust.
2022. jún. 16. 09:50
 42/49 anonim ***** válasza:
40%

Hát valahogy egyik országban sem élnék szívesen, ahol magyar kisebbség van...

Szlovákia, Románia, Ukrajna, Szerbia, Horvátország...

Talán Szlovéniában élnék...

2022. jún. 16. 10:00
 43/49 A kérdező kommentje:

Amúgy mindkét nagyszülő is velünk lesz,ők szoktak néha vigyázni a kicsire.

Nem sértődtem meg,csupán az ítélet,a célozgatás már az elején.

Igazából mindegy,megyünk 😉

Majd alszik a baba kocsiba, igazából nem tömegbe leszünk. Jó lesz,jót fog tenni mindenkinek,és ettől baja sem lesz,ugyan már 😏

Nagyobb 5 éves, egyszer hagytuk itthon baba korába,amikor elmentünk férjemmel vacsorázni,de mindig azon gondolkodtunk hogy mi a helyzet otthon,aztán már őt is vittük magunkkal,nekünk így a jó.

Igen,igaz hogy kisebbség van,főleg ezen a részen,de már itt a házunk,meg én nem szégyellem hogy MAGYAR vagyok,de sokan igen,nem mernek megszólalni magyarul.

Nekem ezzel nincs problémám,jó ismeretségeink vannak 😉

2022. jún. 16. 10:09
 44/49 anonim ***** válasza:
86%
Hol élsz kedves kérdező? Ha ott tényleg ennyire más a kultúra és lazaság van, akkor talán tényleg nem jó fórumon vagy. A sok anyuka ismerősöd szerint rendben van, hogy vinnéd a babát? Azért egy 8 hónapos és egy 2 év feletti között ég és föld a különbség, ezt te is tudod, ha van másik gyermeked is.
2022. jún. 16. 10:10
 45/49 anonim ***** válasza:
69%
Miért tetted fel a kérdést? Tudsz erre válaszolni?
2022. jún. 16. 10:29
 46/49 A kérdező kommentje:
Igen,itt teljesen más kutlura van,más az emberek hozzá állása is bizonyos dolgokhoz.
2022. jún. 16. 11:20
 47/49 anonim ***** válasza:
70%
Lehet, hogy egy-két komment nyersebb stílusban lett megfogalmazva, de ha gyerekről van szó, és esetleg hogy hátrány éri, mindenki komolyabban reagál, erre rá kell tudni.
2022. jún. 16. 13:58
 48/49 anonim ***** válasza:
87%
De tényleg akkor mi értelme volt feltenni a kérdést, ha totál nem is érdekelnek a válaszok...? 🤣🤣🤣
2022. jún. 16. 14:01
 49/49 anonim ***** válasza:
75%

Fú kérdező, mi is örülünk hogy nem vagy magyarországi 😃

Unszimpatikus vagy nagyon (ahogy látom, nem csak nekem).

Csinálj amit akarsz, csak akkor nem értem minek ez a kérdés.

2022. jún. 16. 14:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!