Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 8 hónapos babával koncertre?

8 hónapos babával koncertre?

Figyelt kérdés

3 hét múlva lesz egy kisebb koncert,ezt nem úgy kell elképzelni,hogy a hangfalak előtt fogunk állni,hanem úgy számoltuk,körülbelül 900 méterre lennénk a színpadtól.

Biztos lesznek más anyukák is,de ilyet még nem csináltunk,szinte egész délután oda lennénk.

Másik pedig hogy este 10-kor kezdődik (kisebb városba)

Esetleg tudnátok pár tanáccsal szolgálni?

Mire figyeljek,illetve mit vigyek? Gondoltam váltás ruhát,és hasonlók.

Másik pedig az,hogy rengeteg ismerősöm ott lesz,tehát majdnem az egész város ismer,és ezen eszem magam,hogy mit fognak szólni. 🤦 Vagy gondolni

Nem megyünk a nagy tömegben,de lesznek velünk más szülők is,nekik 2 év felettiek a gyerekeik.

Ti mit gondolnátok?

2022. jún. 16. 00:07
1 2 3 4 5
 21/49 A kérdező kommentje:

Amúgy nálunk nincs napi rutin,ahogy esik úgy puffan,de végig alussza az éjszakát 😁🙏

Köszöni szépen,jól van így is

2022. jún. 16. 08:08
 22/49 anonim ***** válasza:
34%
Huhú de kiegyensúlyozott baba lehet napi rutin nélkül...
2022. jún. 16. 08:10
 23/49 anonim ***** válasza:
81%

Ugyanennyi idős a lányom. Maximum 2-3 órát töltenék vele rendezvényen, "ezer" ember között, és azt is csak a délutáni órákban maximum, olyan 6 óráig bezárólag. Este már nyűgös, kell neki a nyugi, a megszokott környezet.

Persze ha a te babád simán bírná, az más. Ha el is mentek vele, figyelj nagyon az igényeire, ha látod, hogy sok neki, ne maradj. Legyen ő a legfontosabb.

2022. jún. 16. 08:17
 24/49 A kérdező kommentje:

Igen az,ami fix,hogy reggel 9-10 között kel.

Addig készítek neki valami gyümölcsös ételt, szopi,aztán dél és 1 között van az ebéd,minden nap főzök,abból veszem ki az anyagot neki is.

Aztán alszik 2 óra hosszát.

Aztán ahogy esik ,nem nyűgös.

Sok olyan eset is van,hogy semmit sem ér a napi rutin, elsővel próbáltam,hát igyekeztem olyan bezzeg anyuka lenni,abba kicsit bele is lehet betegedni már 🙄

Mindegy igazából.

2022. jún. 16. 08:20
 25/49 anonim ***** válasza:
66%
Nem azzal van a baj, hogy este van, hanem, hogy hangzavar lesz. Én nagy koncertre járó vagyok ( havonta 3-4), de ilyen picinek az még szerintem nem való. De nézd meg, hogy bírja, ha zavarni fogja gondolom úgy is elmentek.
2022. jún. 16. 08:21
 26/49 anonim ***** válasza:
65%
Hát én ezt a kérdést el sem hiszem? A gyerek az első nem a koncert. Ha valaki gyereket vállal áldozatokkal jár együtt
2022. jún. 16. 08:22
 27/49 A kérdező kommentje:

De miért ne ők lennének a legfontosabbak? Nem igazán értem, miért kell ezt kihangsúlyozni?

Az miatt ítéltek el egy anyukát,amiért egyszer,elmenne több családdal egy nyugisabb koncertre,de ez alapján leirjátok őt,mert nem olyan mint a legtöbb'normális " anyuka?

Én imádom a gyerekeim,mindent megteszek értük,de tényleg csak kicsit lazább vagyok, igazából ennyi

2022. jún. 16. 08:23
 28/49 A kérdező kommentje:
Ahová megyünk, körülbelül 1000 ember ha lesz,ilyen utcai, tehát egy városba lesz bent 😏
2022. jún. 16. 08:29
 29/49 anonim ***** válasza:
83%
Kérdeztél valamit, válaszoltak,ennyi. A többség nem vinné. Ez volt a kérdés lényege, nem?
2022. jún. 16. 08:30
 30/49 anonim ***** válasza:
66%
Ha nem Magyarországon élsz, akkor miért itt kérdezősködsz? Tök normális válaszokat kaptál szerintem. És azért még a többi válaszoló sem "bezzeganya", mert tartanak egy napi rutint és biztos vagyok abban is, hogy nem percre pontosan van mindenkinél leosztva, hogy mikor mit lehet a gyereknek/gyerekkel csinálni, hanem vannak intervallumok, amiken belül lehet szervezni programokat. Na, nálam sem férne bele 8 hónapossal az este 10 órakor kezdődő koncert, mert ő már addigra alszik. A tiéd meg nem. És ennyi. Nem kell itt bezzeganyázni. A stílusodon lenne mit csiszolni.
2022. jún. 16. 08:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!