Mit csináljak hogy egyen? 8 hónapos baba
Próbáltuk a falatkás étkezést is, párolt almával, répával, édesburgonyával, burgonyával, avokádóval, de sajnos majdnem meghánytatta csak magát.
Tudom , hogy a fő táplálék az anyatej, csak egyfolytában éhes szegény, most is mászik rám és kéri a cicit. Éjjel is 6-7szer kel cicizni...
Ez így se neki, se nekem nem jó...
Tápszereket is próbáltuk, a dm-ben kapható összeset, egyik sem kell neki.
Második baba, az elsővel semmi ilyen probléma nem volt.
Próbáltad összekeverni az anyatejet a tápszerrel?
Nekem nem volt elég tejem, így mindig kipótoltam tápszerrel (kerek 3 hétig tudtam szoptatni). Magában a tápszert sokáig a lányom sem itta meg. Úgy trükköztem, hogy először csak kicsi tápszert kevertem a lefejt anyatejhez, majd egyre többet (szegény mindig sírt, mikor a cicimből kifogyott a tej, mert éhes maradt). Aztán már elfogadta úgy is, hogy hagytam cicizni, majd ha éhes maradt megitta a tápszert cumisüvegből.
Hátránya, hogy kicsit cumizavaros lett, és nehezen tudta eldönteni most hogy kell szopiznia. De ezen hamar átlendültünk és megnyugodtam, mert nem maradt soha éhes, többet aludt stb.
Szerintem ha éhes, enni fog, ne aggódj. Beszélj a gyerekorvossal, hogy megfelelő-e a gyarapodása.
A blw-ből nálunk is volt hányás, de.pár hét alatt belejött. Még nem ül, ölbe veszem és úgy adom a kezébe az ételdarabokat. A pürét is elfogadja, kb azóta, hogy egyben eszik belőle (mióta látom a kakiban a répadarabokat).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!