Mit csináljak ilyen idöben a 8 honapos fiammal? Ki nem tudunk menni, egész nap esik.
Figyelt kérdés
2010. szept. 26. 15:02
1/4 anonim válasza:
Akkor maradjatok odabent. Friss levegőt az ablakon át is kaphat, elfoglalni meg máshogy is lehet. Pl olvass neki, játssz vele, ülj le mellé a padlóra, énekelj neki, játszatok tapsikolós játékokat stb.
2/4 anonim válasza:
Kisfiam 8 honapos lesz par nap mulva mi itthon labdazni szoktunk. Van egy felfujhatos labdank amit ha megloksz akkor csilingel. Ezt hajkurassza egesz allo nap. Loki magaelott es maszik utanna. Ha felveszem vagy mast probalok vele jatszani nem tetszik neki, most labda orulet van par napja. Meg azt is megkell varnom amig elalszik a labda mellett es ugy csempeszem be a kisagyaba mert maskent nem lehet. :) Azert irtam le mert ha esetleg nem probaltatok ki meg a labdat akkor lehet nallatok is bejonne. Van amikor en guritom fele akkor nagyokat mosolyog meg tovabb loki vagy csak egyszeruen en lokom tovabb o meg gyorsan maszik utanna, hogy elkapja.
3/4 anonim válasza:
Tévézünk,viszem magammal a konyhába,játszok vele én,játszik apával,stb.De így is nyűgös,mert nem tudunk kimenni.
4/4 anonim válasza:
Olvasd el az "Anya, taníts engem" c. könyvet, abban rengeteg ötlet van, hogy hogyan játsszatok. Ha nincs meg a könyv, de érdekel, írj mailt, elküldöm PDF formátumban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!