Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 8 hónapos babával koncertre?

8 hónapos babával koncertre?

Figyelt kérdés

3 hét múlva lesz egy kisebb koncert,ezt nem úgy kell elképzelni,hogy a hangfalak előtt fogunk állni,hanem úgy számoltuk,körülbelül 900 méterre lennénk a színpadtól.

Biztos lesznek más anyukák is,de ilyet még nem csináltunk,szinte egész délután oda lennénk.

Másik pedig hogy este 10-kor kezdődik (kisebb városba)

Esetleg tudnátok pár tanáccsal szolgálni?

Mire figyeljek,illetve mit vigyek? Gondoltam váltás ruhát,és hasonlók.

Másik pedig az,hogy rengeteg ismerősöm ott lesz,tehát majdnem az egész város ismer,és ezen eszem magam,hogy mit fognak szólni. 🤦 Vagy gondolni

Nem megyünk a nagy tömegben,de lesznek velünk más szülők is,nekik 2 év felettiek a gyerekeik.

Ti mit gondolnátok?

2022. jún. 16. 00:07
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
65%
Nem Magyarországon élsz de szidod? Akkor miért egy magyar oldalon teszed fel a kérdést? Tedd fel ott az országod saját nyelvén, ha a magyar válaszok nem tetszenek. Jesszus, de szerencsétlen vagy.
2022. jún. 16. 08:32
 32/49 anonim ***** válasza:
60%
Tulajdonképpen akkor mi a kérdés?
2022. jún. 16. 08:34
 33/49 anonim ***** válasza:
63%

Külföldre vándorolt magyar, s ettől felsőbbrendűnek érzi magát.

Én szerencsésnek érzem magam, hogy olyan végzettségem van a férjemmel együtt, amivel tudunk annyit keresni, hogy nem kell elhagyni ezt a valóban csodás országot. Mindig csak az fikázza, aki nem tudott itt boldogulni.

#6 hónapos baba anyukája voltam.

2022. jún. 16. 08:49
 34/49 anonim ***** válasza:
90%

Akkor miért magyar oldalon vagy? 🙄 Tán nem tudsz külföldiül? 🤣

Kaptál válaszokat. Ha nem tetszenek csináld úgy, ahogy akarod. Minket a legkevésbé sem érdekel. A legtöbb ember azért írt, mert 8 hónapos gyereknek semmi keresni valója egy koncerten.

2022. jún. 16. 08:52
 35/49 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem ezt csak sértődöttségében írta, hogy ő "szerencsére" nem itt él.

Egyébként is érdekes, hogy egy bevándorlót az egész város ismeri máris.

Szánalmas ez a nagy mellény a semmire.

Eleve úgy szólt a kérdés, hogy mit gondolnánk. Hát ezt. Hogy gáz, és te is tudod, azért jöttél ide. De még mindig nem a gyerek érdekel, hanem, hogy az állítólagos rengeteg külföldi ismerős mit szól majd. 🤣🤣

2022. jún. 16. 09:01
 36/49 anonim ***** válasza:
76%
Ezen én is felhúztam a szemöldököm, hogy először azt írja, az egész város ismeri, aztán hogy nem Magyarországon él. Nagyon furcsa szituáció lehet ez...
2022. jún. 16. 09:09
 37/49 A kérdező kommentje:

Ha olyan tanult vagy,akkor nem tudod,hogy máshol is élnek magyarok? 😆

Tudod,amikor elválasztották Magyarországot,olvass utánna,történelem :) 😁

2022. jún. 16. 09:09
 38/49 A kérdező kommentje:
Eszem ágában sincs elhagyni,és külföldre menni,én is kitanult vagyok,és jól fizető munkám van,ahol sokan ismernek 😉 emberekkel vagyok körbe véve,emberekkel foglalkozom
2022. jún. 16. 09:10
 39/49 anonim ***** válasza:
72%

Ez lett volna a másik tippem.

De mindegy, mert te amúgyis örülsz neki, hisz így "szerencsére" nem Magyarországon élsz. 🙂

2022. jún. 16. 09:11
 40/49 anonim ***** válasza:
78%
Elválasztották igen régen, magyar vagy, de egybmásik országban élsz. Ez ugye feltűnt? Továbbra sem értem miért nem a "helyi" fórumokon kérdezősködsz és az sem tiszta mi a gondod a válaszokkal, mindenki a kérdésedre válaszolt. Ja hogy nem ezt akartad hallani?! Ez nem a mi hibánk.
2022. jún. 16. 09:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!