8 hónapos babával koncertre?
3 hét múlva lesz egy kisebb koncert,ezt nem úgy kell elképzelni,hogy a hangfalak előtt fogunk állni,hanem úgy számoltuk,körülbelül 900 méterre lennénk a színpadtól.
Biztos lesznek más anyukák is,de ilyet még nem csináltunk,szinte egész délután oda lennénk.
Másik pedig hogy este 10-kor kezdődik (kisebb városba)
Esetleg tudnátok pár tanáccsal szolgálni?
Mire figyeljek,illetve mit vigyek? Gondoltam váltás ruhát,és hasonlók.
Másik pedig az,hogy rengeteg ismerősöm ott lesz,tehát majdnem az egész város ismer,és ezen eszem magam,hogy mit fognak szólni. 🤦 Vagy gondolni
Nem megyünk a nagy tömegben,de lesznek velünk más szülők is,nekik 2 év felettiek a gyerekeik.
Ti mit gondolnátok?
Ha ilyen közel van a szállás még ott is fogod hallani a koncertet.
Nem, nem mennék ilyen picivel, abból leginkább csak nyüglődés lesz.
Meg hogy tervezted az estét?Haza sem mentek, kint lesztek egész este és nem lesz esti fürdés, vacsi,fektetés, vagy lefekteted és felkelted mikor indulni kell az adott koncertre???
"vedd figyelembe az igényeit"
8 hónaposan az alváshoz van igénye 10 óra után, nagy ész! 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Köszönöm a válaszokat.
Általában éjfél felé dől ki,gondoltam babakocsiba úgyis aludni fog,tehát este is kint szoktunk lenni az udvaron.
Lehet nem fogalmaztam meg,gondoljon igazából ki mit akar,én tudom milyen anya vagyok.
Sok anyuka ismerősöm van,akiken semmi boldogság jelei nincsenek.
Tehát teljesen magukban vannak fordulva,a napi rutin,és hogy mindenre oda figyeljenek.
Na ez nem én vagyok,mi mindig megyünk a városba ,tehát van egy nagy is,aki bizony igényli a társaságot.
Tehát van hogy este 7 kor megyünk fagyizni, játszótér több anyukával is. Sajnálom,hogy sok embernek ilyen unalmas az élete,illetve ez a sok bezzeg anyukák 🤦
Sajnálom hogy nincs élet sok anyukának szülés után,de ezt nem lenèzèsből írom,csupán látom.
Nem fogok senkinek sem magyarázkodni, megyünk és kész,semmi baja sem lesz 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!