Csak én undorodom a szoptatástól?
Figyelt kérdés
Sziasztok legyszíves ne kövezzetek meg,van gyerekem mindenél jobban szeretem.Tápszeres,de nem is indult meg a tejem rendesen probálkoztam.Szerettem volna szoptatni,hogy tényleg a legjobbat kapja de nem sikerült,ostoroztam magam érte nagyon minden nap sírtam.De most ha visszagondolok vagy látok egy szoptatós anyukát egyszerűen undorodok a gondolattol is.Más is van így?2022. jún. 5. 08:27
21/24 anonim válasza:
Mert ostorozza magát, rossz érzései vannak, hogy nem akar szoptatni. Nem azzal van baj, hogy nem érzi magáénak a szoptatást, hanem azzal, hogy ezt nem tudja a helyén kezelni. Szoptató nőként én sem szeretem mások szoptatásának a látványát. Miért kellene nekem más szoptatását nézegetni?
22/24 anonim válasza:
Én is szoptattam több mint egy évig, de másokat nem szerettem nézni, olyan rossz emelygo érzés fog el. Pl ilyen ringató foglalkozason volz olyan aki úgy ült végig hogy a 2!!! Éves gyereke szopta a mellet a dalok közben, meg csoportos tornán aki a tornát tartotta, elovette közben a mellet és szoptatta a nagy már járó gyereket... Nem is mentem többet mert nem éreztem jól magam, forgott a gyomrom. De pl az hogy a játszoter sarkában egy padon szoptat valaki az nem zavar egyáltalán.
23/24 anonim válasza:
3 hónapos a kislányom, és összesen 2 napig szoptattam, pedig tejem az volt bőven, inkább fejtem, és úgy kapta cumisüvegből... borzasztóan viszolyogtam tőle, fájt is nagyon, annyira erős volt a tejleadó reflexem, hogy fuldoklott evés közben. Minden etetés után át kellett öltöztetni, meg nekem is át kellett öltöznöm, annyira folyt. Állandóan átázott a melltartóbetétem, mindennap többször fel kellett mossak, mert a házban amerre mentem tejfoltok voltak a padlón😅 és nagyon zavart. Rengeteget sírtam is miatta, mardosott a bűntudat, hogy hogy lehetek ennyire szaranya, hogy gusztustalannak tartom az egészet... a védőnő mondta, hogy szerinte ez már depresszió, ha egész nap bőgök, így csak fejtem, aztán mivel az nem úgy stimulál, el is apadt szépen, azóta egészséges, kiegyensúlyozott, boldog, tápszeres baba☺️
24/24 anonim válasza:
Igen van ilyen. En ket hetig birtam aztan abbahagytam a kinlodast. Egyszeruen undorodtam ahogy a szajaba kerult a mellbimbom attol meg meg jobban ahogy az ujjaival kaparaszott a mellemen. Az eletem legutalatosabb elmenye volt ez a ket het.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!