Undorodom a szoptatástól. Ha gyerekem lesz, ez változni fog?
Szerintem meg! Én nem undorodtam,egyenesen a hideg rázott tőle:) De attól is ha a párom a mellbimbómhoz ért!
Mikor a lányom megszületett az első dolgom az volt,hogy mellre tegyem... Nem tudom.. Ösztönösen jött:)
Na már most:) IMÁDTAM szoptatni:) Semmi nehézségem nem volt benne,ügyes volt a lányom is és én is:)
Tényleg imádtam és sajnálom,hogy nem tudtam sokáig "3hónapig"
Szerintem változni fog igen.. Hozzá teszem nem nem rohangáltam pszichológushoz emiatt:D
Kedves 6-os!
Köszönöm,hogy odafigyelsz rám :) és reagálsz az én válaszomra:) Kedved tőled,hála az égnek szülésem óta megoldódott a problémám:) :P
Muszály változtatni rajta, ha szeretnél olyan gyerekeket, akikkel öröm lesz az életed és
akikre büszke lehetsz.
Ma már nyílt titok, hogy a szûlés utáni egy év döntô fontosságú a gyermeki agy kialakulásában.
Az az egy esztendô megalapozza az egész életét az iskolában és az életben.
Az anyatej és az anyával létesített fizikai kontaktot, semmi, de semmi nem pótolja.
Ezt már számtalan állatkísérlettel igazolták.
A cicin nôtt állátkák jóval ellenállóbbak még a stresszel szemben is. A tanulási,problémamegoldó képességük messze felette áll a nem cicizôkének.
Nem utolsó sorban, mindezeket én magamnak is bebizonyítottam, mert gyermekeim úgy gördülnek át az iskolákon, mint kés a vajon.
Az a kialakult véleményem, hogy az anyák nem is sejtik, mekkora a tét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!