Csak én undorodom a szoptatástól?
Én szoptatok de a tervekben az szerepel ,hogy csak fél éves koráig nagyon max 9-10 hónap nekem onnantól már furi, hogy ül, esetleg már feltud állni meg már játszik. De engem nem zavar ki mit csinál míg kulturáltan csinálja.
Ettől függetlenül nagy ritkán kap tápszert. (NEM, NEM LETT CUMI ZAVAROS) és borzasztónak tartom, hogy ezért magyarázkodni kell inkább el se mondom, hogy néha kap.
Mikor az elején sok tejem volt, akkor megkönnyebbülés volt a szoptatás. Később azért szerettem, mert bármikor bárhol meg tudtam etetni, csak saját magamat kellett vinnem. 2 éves kora után vált nyűggé,de szerencsére pár hónap múlva le is szokott magától.
Érdekes volt, hogy mikor kórházban voltam vele 1 évesen, akkor szoptatós anyuka szobába rakták, és nagyon zavart ahogy a szobatársam szoptatott. Nekem is hányingerem lett tőle, nem tudom megmagyarázni miért. Mást is láttam már szoptatni, az nem zavart.
Előfordul, ezért nem kell senkit megkövezni.
9 hétig szenvedtem, kb 1 adagot tudtam egész nap lefejni. A kicsi sem érzett rá a szopizásra bimbóvédővel sem, én sem találtam a jó pózt, csak szenvedtem.. (a kórházban minden csecsemős másképp mutatta, a divatos szoptatási tanácsadó nem volt) egyik napról a másikra el is apadt a tejem, utána teljesen tápszeres lett a babám, nem bántam. Így biztos tudtam mennyit evett, bárki megetethette könnyen (apa, mamák), nekem egyszerűbb volt.
Nem szeretek szoptató anyukákat nézni, én is rosszul leszek ha ilyen baba-mama klubban előveszik a cicit és szoptatnak, oké, hogy természetes, de nem akarok a része lenni.
Mondjuk én a terhes pocakoktól is menekülök, a Rihanna képektől kiégett a retinám a közelmúltban :D
16# na igen a terhes pocka :D Rihanna képei láttán meg se tudtam szólalni wtf :D
Ne értsék félre a szoptató anyukák emelem kalapom előttük.
Rohadtul szar anyának éreztem magam emiatt depresszios is voltam,hogy nem tudom szoptatni.Tényleg probáltam,sebes mellek,kicsi nem érzett rá.Igazából a korházba se mutatták mit hogy kéne covidosan szültem és felénk se néztek beraktak minket egy szobába és a kaját beadták ennyi.Rosszul éreztem magam,hogy nem vagyok erre képes meg azért is ostoroztam magam,hogy én ettől undorodok.Rokonságba mikor itt vannak simán előveszi a mellét és szoptatja a gyereket nem bírom ezt.Meg szeretem imádom ahogy a gyermekem rám néz,de nekem az is visszataszító hogy szopja a melled a kisgyerek és közbe téged néz.Egyszerűen nem.Páromnak nem mondtam de kapatam elég lenéző tekintetet,hogy nem szoptatok rokonok ismerosoktol.
Igazából a korházba se mutatták mit hogy kéne covidosan szültem és felénk se néztek beraktak minket egy szobába és a kaját beadták ennyi.
Átérzem. Én csak kontakt voltam, nekünk a kajáért is külön könyörögni kellett, majdnem ebédosztás volt, mikor a reggelit megkaptuk. Segítséget egyáltalán nem kaptam bent, amit sikerült elérni, azt itthon egyedül és szoptatási tanácsadóval oldottam meg.
Viszontha téged ennyire zavar a szoptatás látványa, valamint az, hogy tápszerrel táplálod a babád, érdemes ez ilyen témával foglalkozó szakemberrel beszélni, mert a lelki részén még nem vagy túl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!