Szeretnék már babát, de undorodom a szoptatás gondolatától. Ez idővel változik majd? Volt már valaki, aki hasnonlóan érzett?
Hidd el, nagyon sokan vannak így. A legtöbben tápszerhez nyúlnak, de sokan változtak ezügyben és tudtak szoptatni.
Keress rá itt az oldalon, sok hasonló sztorit találhatsz!
Én megoldottam: tápszer. Nem undorodok, de még a legenyhébb érités is piszkosul fájdalmas.
Nem fogok mártírként szenvedni, más véleménye meg nem érdekel.
Persze. Egyrészt adhatod neki az anyatejet cumisüvegből, vagy nem direkt mellből, hanem bimbóvédővel szoptatva.
Valóban az anyatej az ideális a kicsinek, de akkor sem lesz baja, ha tápszert kap.
Megváltozhat, de senki nem kövez meg ha tápszert adsz neki. Vagy lefejed és cumis üvegből eteted.
A szoptatás fáj (legalábbis nekem) a tejbelövelés idöszakában. Utána már csak ha van fogacska és ráharap! :-)
Viszont ha te nem érzed magad jól szoptatás közben azt biztos hogy megérzi a picurka is!
Én.
Azt sem bírom ha a párom hozzáér, nemhogy egyen belőle valaki.. Aztán odahozták és egyből mellre kellett tenni, ő 4 hónapig szopizott, a 2. gyermekem lassan 2,5 éves, még mindig nem akadt le a szerről...
Utáltam a mellem, azt se akartam, hogy a párom lássa vagy megérintse.
Aztán lett olyan párom, aki megmutatta, hogy mennyire tetszik neki, élveztem, ahogy hozzáér, és el tudtam a melleim fogadni. Onnantól se a gyerekvállalás, se a szoptatás nem volt gond. :)
Annak mindig oka van, ha így érzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!