Szoptatás alatti hízás. Más is van/volt így?
3 hónapja szültem. A terhességgel +13 kg jött fel, ami szinte egyből lement, ahogy hazajöttünk. A 3 hónap alatt azonban 4 kg visszajött. Pedig odafigyelek arra, hogy mit eszem, mostmár arra is, hogy mennyit. Kb 2200 kcal viszek be egy nap. Elméletileg a szoptatás 500 kalóriát éget. Akkor hogy lehet, hogy nem fogyok, hanem hízok? :(
Pár hete tornázok, de csak mentálisan segít valamit :D
Tejem hálistennek van, csak anyatejes a kisfiam. Próbálok kevesebbet enni, de szinte folyton éhes vagyok. Ilyenkor abonettet és túrót eszem étkezések között, mégsem megy lejjebb a mérleg.
Más is van így?
Jelen!
8 honapja szoptatok plusz 11kg jott ram.. :(
Pedig csak 7kgt hiztam terhesen, a duplaja ment le szuleskor..
Rólam olvadtak a kilók szoptatás alatt... de ez nem jelent semmit. Ahogy abbahagyta a gyerek, 3 hónap alatt 20 kiló ugrott fel rám. És évek óta küzdök vele, nem mozdul semerre :/
Szoptatás alatt sem ettem többet, mint előtte és azóta meg direkt odafigyelek, és semmi eredmény.
Basszus...arra számítottam, hogy kapok egy kis "motivációt", hogy túl sokat eszem :D
Akkor tényleg lehet a hormonok?
Esetleg megpróbálok lemenni 2000 kcal-ra. Illetve megpróbálkoznék újra futni. Utóbbi egyébként is nagyon hiányzik. Tudom, hogy nem a hiúságom az első, de nem szeretnék többet hízni. Azzal még csak-csak kibékülök, ha lejjebb már nem megy a szoptatás ideje alatt.
Nekem tudod mi segített? Igaz szoptatás alatt én nem híztam.
Elkezdtem hordozni a gyereket. Amikor kiváltottuk az ebédet (ebéd + kis szopi) utána elindultunk sétálni és akár 2 órát sétáltam ő meg aludt rámkötve.
Soha nem voltam olyan vékony, mint akkor.
Nálam 1600 kcal a limit. :(
Ha többet eszek, akkor hízok. Pedig még egy évesen is 6-8 alkalommal szopizik a kicsi.
A hordozás nagyon jó, imádjuk, minden bajra gyógyszer. Kivéve az én hízásomat. :) Sajnos csak annyi a változás, hogy a combom vékonyabb és inkább hasra hízok. :)
Ami kicsit segített, az az L-karnitin. Szoptatás alatt is lehet szedni, és segíti az anyagcserét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!